Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vulcanul Calbuco a erupt pentru a treia oara. Autoritatile din Chile sunt in ALERTA ROSIE

Antena3 Antena3,
Vulcanul Calbuco a erupt pentru a treia oara. Autoritatile din Chile sunt in ALERTA ROSIE

Vulcanul Calbuco, din sudul Republicii Chile, a erupt pentru a treia oara, joi, dupa eruptiile de saptamana trecuta, scrie EFE si AFP. Cum se prevazuse, a treia eruptie a vulcanului Calbuco a avut. continuă pe Antena3

China si Rusia vor derula exercitii militare comune in Marea Mediterana, pentru prima oara in istorie

Nave din China si Rusia vor efectua pentru prima oara in istorie exercitii militare comune in marea Mediterana la jumatatea lunii mai, a anuntat joi ministerul ministerul chinez al Apararii, scrie Associated Press, care noteaza ca acest anunt este cea mia recenta expresie a dezvoltarii parteneriatului informal dintre Moscova si Beijing.

Scandal intre autoritatile din Covasna dupa ce un spital a fost denumit dupa un roman

E scandal mare intre autoritatile din Covasna dupa ce un spital a fost redenumit dupa numele unui roman. Autoritatile locale s-au revoltat ca Spitalul de Cardiologie a fost numit dr. Benedek-Teculescu, in loc.

Autoritatile din Sibiu, in alerta dupa ce o persoana a aruncat o geanta suspecta in curtea locuintei presedintelui Klaus Iohannis

Autoritatile care asigura paza locuintei din Sibiu a lui Klaus Iohannis au fost puse in alerta la duminica noaptea. Asta, deoarece in jurul orei 2:00, o persoana suspecta cu o geanta voluminoasa, care dadea.

Autoritatile din Marea Britanie, in alerta inainte cu cateva zile de nasterea celui de-al doilea copil al printului William si al ducesei de Cambridge

Ingrijorare in familia regala a Marii Britanii. Cu cateva zile inainte de nasterea celui de al doilea copil al printului William si al ducesei de Cambridge, autoritatile au intrat in alerta. Si asta.

BCE va cere 326 milioane de euro pentru supervizarea sistemului bancar din zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) va taxa creditorii din zona euro cu 326 milioane de euro, bani care reprezinta costurile legate de supervizarea lor, transmite RTE News.

BCE va cere 326 milioane de euro pentru supervizarea sistemului bancar din zona euro

Banca Centrala Europeana va taxa creditorii din zona euro cu 326 milioane de euro, bani care reprezinta costurile legate de supervizarea lor in urmatorii doi ani, transmite RTE News. Suma totala a taxelor cerute.

75 de milioane de euro a platit Ministerul Culturii pentru renovarea Teatrului National din Bucuresti

La 10 zile de la redeschiderea completa a Teatrului National din Bucuresti, o investitie pentru care Ministerul Culturii a platit 75 de milioane de euro, nimeni nu s-a deranjat sau poate nici nu s-a ganit sa.

Ritual pentru exorcizarea Anti-Vaccinistului din tine: indicatii pentru nespecialisti

Se ia un sambure de adevar in jurul caruia se construieste o teorie conspirationista a carei finalitate invariabila este imbolnavirea copiilor pentru obtinerea profitului de catre marile corporatii. Pe scurt aceasta este tactica folosita de miscarea anti vaccin, in Romania si aiurea. Exista insa un demon care poseda toata aceasta miscare: demonul fricii. E un vierme pe care discursul lor ni-l baga in creier si care incepe sa macine. Si daca, totusi, au putina dreptate? Pentru acest demon exista insa un ritual eficient de exorcizare. Nu trebuie sa ai notiuni medicale sau de imunologie ca sa intelegi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )