Libnet.ro
UNICEF

09:31

Wall Street a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in scadere

Doi din principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere.

Trump analizeaza activ divizarea bancilor gigantice de pe Wall Street

Presedintele american Donald Trump analizeaza activ divizarea bancilor gigantice de pe Wall Street, impulsionand eforturile de actualizare a unei legi de pe vremea Marii Depresiuni care separa operatiunile bancare de consum de cele de investitii, relateaza Bloomberg.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

Un antreprenor din Cluj livreaza ciuperci catre liderul comertului alimentar: ce vanzari ii aduce acest business

Razvan Tiganas a lucrat pana in 2014 in comert si vanzari, moment in care s-a decis sa devina antreprenor. A ales sa cultive ciuperci in judetul Cluj si in mai putin de trei ani a ajuns sa livreze marfa catre magazinele celui mai mare jucator din.

Cititori ai The New York Times isi anuleaza abonamentele din cauza unui jurnalist care neaga efectele incalzirii globale

Mai multi cititori ai cotidianului american The New York Times si-au anulat abonamentele din cauza angajarii in redactia acestui ziar a unui jurnalist care neaga efectele schimbarilor climatice, informeaza The Huffington Post.

Circulatie rutiera ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza ploii torentiale

Circulatia este ingreunata duminica, pe Autostrada Soarelui, intre kilometrii 12 si 64, din cauza ploii torentiale, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana. Soferii sunt sfatuiti sa conduca cu viteza adaptata conditiilor de trafic si de drum.

Donald Trump a numit o activista antiavort intr-o pozitie cheie din departamentul Sanatatii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat numirea unei proeminente activiste antiavort intr-o pozitie cheie de comunicare din departamentul Sanatatii. Activista Charmaine Yoest ar urma sa indeplineasca pozitia de secretar adjunct pentru.

Cel mai bun job din lume: ghidul Michelin angajeaza inspectori de restaurante

Ghidul Michelin a anuntat recent ca scoate la concurs un post de inspector pentru restaurantele din orasul New York. Detalii insolite despre acest loc de munca, despre care pasionatii de gastronomie spun ca reprezinta cel mai bun job din.

Lacatele iubirii din Paris, scoase la licitatie pe 13 mai pentru imigranti

Mii de lacate ale iubirii, care au impreuna o greutate de cateva sute de kilograme, prinse de-a lungul anilor de grilajul unor poduri celebre din Paris, vor fi puse in vanzare in cadrul unei licitatii ce va avea loc pe 13 mai 2017, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )