Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trump analizeaza activ divizarea bancilor gigantice de pe Wall Street

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump analizeaza activ divizarea bancilor gigantice de pe Wall Street

Presedintele american Donald Trump analizeaza activ divizarea bancilor gigantice de pe Wall Street, impulsionand eforturile de actualizare a unei legi de pe vremea Marii Depresiuni care separa operatiunile bancare de consum de cele de investitii, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Donlad Trump analizeaza posibilitatea reintroducerii unei legi din timpul Marii Depresiuni care ar duce la fragmentarea marilor banci din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, ia in considerare posibilitatea de a reintroduce legislatia din epoca Marii Crize in sistemul bancar american. Mai precis, analizeaza posibilitatea fragmentarii bancilor mari din Statele Unite, in cadrul eforturilor post-criza de a separa creditele de consum de cele pentru investitii, scrie Bloomberg.

Wall Street a deschis in scadere

Doi din principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Angela Merkel sustine ca are o relatie de colaborare buna cu presedintele Donald Trump

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat sambata dupa-amiaza ca a reusit sa construiasca o relatie de colaborare buna alaturi de presedintele Statelor Unite, Donald Trump. La finele anului trecut, cei doi lideri s-au implicat.

Donald Trump a numit o activista antiavort intr-o pozitie cheie din departamentul Sanatatii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat numirea unei proeminente activiste antiavort intr-o pozitie cheie de comunicare din departamentul Sanatatii. Activista Charmaine Yoest ar urma sa indeplineasca pozitia de secretar adjunct pentru.

Donald Trump sustine ca ultimul test al regimului nord-coreean este un semn de lipsa de respect fata de China

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reactionat printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ultimul test cu racheta balistica al regimului de la Phenian, sustinand ca nord-coreenii au dat dovada de lipsa de respect fata de China si de presedintele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )