Libnet.ro
UNICEF

07:45

Wall Street: Dow Jones depaseste pentru prima oara pragul de 30.000 de puncte

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: Dow Jones depaseste pentru prima oara pragul de 30.000 de puncte

Indicele vedeta al Bursei din New York, Dow Jones Industrial Average, a depasit marti la jumatatea sedintei pragul simbolic de 30. 000 de puncte, pentru prima oara, pe fondul inceputului tranzitiei politice in Statele Unite si al evolutiilor din criza sanitara, scrie AFP. continuă pe Hotnews

PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIE Indicele Dow Jones depaseste pragul de 30.000 de puncte

Indicele Dow Jones Industrial Average a depasit, astazi, pragul de 30. 000 de puncte, pentru prima data in istorie, pe fondul stirilor pozitive privind vaccinul impotriva Covid-19, a sperantelor pentru o redresare economica puternica in 2021 si reducerii incertitudinii politice in conditiile in care administratia Trump a aprobat inceperea tranzitiei prezidentiale la Casa Alba, noteaza CNBC.

Ludovic Orban: incercam sa fim atenti la toate nevoile si obiectivele organizatiilor de tineret. Am instituit, cred ca pentru prima oara, granturi pentru firme detinute de studenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la reuniunea Consiliului National pentru Tineret, ca Guvernul pe care il conduce incearca sa fie atent la toate nevoile, aspiratiile, obiectivele pe care le au.

VIDEO Daniil Medvedev a castigat pentru prima oara Turneul Campionilor Dominic Thiem, a doua finala pierduta la rand

Daniil Medvedev a avut o saptamana perfecta la Londra si a castigat Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins in marea finala a sezonului pe austriacul Dominic Thiem, scor 4-6, 7-62), 6-4.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in apreciere.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au deschis in crestere.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in depreciere.

Papa discuta pentru prima data despre persecutia impotriva uigurilor

Papa Francisc - care a facut mari eforturi diplomatice pentru a reinnoi un acord cu China in octombrie - a vorbit pentru prima data despre persecutia minoritatii musulmane uigure de catre regimul comunist chinez, potrivit AFP.

China lanseaza o misiune ce-si propune sa aduca roci de pe Luna, pentru prima oara in peste 40 de ani

China lanseaza o misiune spatiala catre Luna, misiune care-si propune sa aduca pe Terra esantioane de roca, pentru prima oara din 1976, cand o misiune sovietica a adus sol lunar. Chinezii vor sa aduca 2 kg de sol lunar dintr-o regiune de unde nu s-a mai facut acest lucru si spun ca demersul este important pentru stiinta. China a facut intr-un deceniu pasi uriasi in programul sau spatial care este ambitios, chinezii dorind sa aduca dupa 2030 si mostre de sol martian.

Lidl ofera prime de Craciun pentru angajati, in valoare totala de 11 milioane lei

Lidl extinde beneficiile pentru angajatii sai, printr-o investitie totala de 11 milioane lei, in prime de sarbatori pentru echipa Lidl.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )