Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Daniil Medvedev a castigat pentru prima oara Turneul Campionilor Dominic Thiem, a doua finala pierduta la rand

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Daniil Medvedev a castigat pentru prima oara Turneul Campionilor Dominic Thiem, a doua finala pierduta la rand

Daniil Medvedev a avut o saptamana perfecta la Londra si a castigat Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins in marea finala a sezonului pe austriacul Dominic Thiem, scor 4-6, 7-62), 6-4. continuă pe Hotnews

Procesul de imbatranire, inversat biologic pentru prima oara. Cum e posibil?

Procesul de imbatranire biologica a fost inversat pentru prima data, cu ajutorul unei terapiii speciale. Oamenii de stiinta din Israel au aratat ca pot intoarce ceasul in cele doua zone.

VIDEO Turneul Campionilor: Daniil Medvedev s-a calificat in finala Victorie in trei seturi cu Rafael Nadal

Danil Medvedev s-a calificat pentru prima data in cariera in finala Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins, sambata, in penultimul act, cu scorul de 3-6, 7-64), 6-3, pe Rafael Nadal.

VIDEO Turneul Campionilor: Victorii pe linie pentru Daniil Medvedev (6-3, 6-3 vs Diego Schwartzman)

Calificat deja in semifinale, Daniil Medvedev a obtinut si a treia victorie in doua seturi din Grupa Tokyo 1970. Rusul 4 ATP) l-a invins pe Diego Schwartzman 9 ATP), scor 6-3, 6-3.

VIDEO Daniil Medvedev, victorie categorica cu Novak Djokovic - in ce conditii poate ajunge liderul mondial in semifinale

Daniil Medvedev a obtinut, miercuri, calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, jucatorul din Rusia trecand de-o maniera impresionanta de Novak Djokovic 6-3, 6-3). Liderul mondial a fost dominat la aproape toate capitolele, victoria lui Medvedev fiind una conturata dupa o ora si 21 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )