Libnet.ro
UNICEF

12:00

Wall Street inchide in scadere din cauza luptei pentru bugetul SUA

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere din cauza luptei pentru bugetul SUA

Wall Street inchide in scadere sesiunea de vineri, investitorii avand o viziune sumbra asupra negocierilor galopante din Congres privind bugetul SUA si se tem de inchiderea serviciilor publice: Dow Jones a scazut cu 1,19%, iar Nasdaq a cedat 0,39%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, investitorii fiind pregatiti pentru o usoara reducere a sprijinului economic al bancii centrale din SUA.

Wall Street inchide fara directie

Bursa de la New York a incheiat nedecis sesiunea de joi, in ciuda anuntului incurajator al Fed de mentinere a politicii economice de sprijin si a unor indicatori economici pozitivi: Dow Jones a scazut cu 0,26%, iar Nasdaq a crescut cu 0,15 %.

Iarna isi intra deja in drepturi: autoturisme blocate pe Transfagarasan din cauza zapezii

Sase autoturisme au ramas blocate pe DN 7 C Transfagarasan, judetul Arges, din cauza zapezii de pe sosea care atinge aproximativ patru centimetri, la fata locului fiind trimis un utilaj de deszapezire, scrie Mediafax .

A fondat un producator de usi de garaj: adreseaza-i intrebarile la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se.

Anghel, Alexandrion: In 2014 estimam ca vom avea 70% din segmentul de brandy

Alexandrion Grup, cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania, va mari productia pana la finalul anului si urmareste sa obtina anul viitor o cota de piata de 70% din segmentul de brandy, a declarat pentru Wall-Street. ro Bogdan Anghel,.

BlackBerry pregateste concedierea a pana la 40% din angajati

Producatorul canadian de smartphone-uri BlackBerry pregateste reduceri masive de personal, de pana la 40% din angajati, in perioada ramasa pana la sfarsitul anului, au declarat surse apropiate situatiei pentru cotidianul american Wall Street Journal.

Divergentele privind bugetul SUA au dus la scadere pe Wall Street

Wall Street a inchis tranzactiile de vineri in scadere, investitorii avand o viziune sumbra asupra negocierilor galopante din Congres privind bugetul SUA si temandu-se de inchiderea serviciilor publice, informeaza sursele de presa.

Cine este 'cea mai virusata' personalitate online

Actrita Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins, a fost desemnata cea mai periculoasa celebritate online, din cauza ca o cautare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu virusi, informeaza dailymail. co. uk.

Ce birouri gasesti in Bucuresti la o chirie lunara de sub 4 euro/mp

Ce spatii din birouri poti gasi la o chirie sub 4 euro/mp? Wall-Street. ro a facut o selectie a celor mai ieftine oferte de spatii de birouri din Capitala.

Demn de Cartea Recordurilor: cum arata cel mai mic automobil legal din lume

Pasiunea pentru masini l-a propulsat pe un american din Texas direct in Cartea Recordurilor! Acesta a reusit sa construiasca cea mai mica masina legala din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )