Libnet.ro
UNICEF

23:00

Washingtonul cere eliberarea lui Mohamed Morsi.

România Liberă România Liberă,
Washingtonul cere eliberarea lui Mohamed Morsi.

Statele Unite le-au cerut vineri armatei si conducerii interimare a Egiptului sa-l elibereze pe fostul presedinte Mohamed Morsi, arestat pe 3 iulie, dupa demiterea sa, relateaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Jennifer Psaki, a afirmat ca SUA sustin apelul Germaniei privind eliberarea lui Morsi si au formulat in mod public aceasta cerere. Fostul presedinte Mohamed Morsi se afla intr-un loc sigur si nu nu este vizat, pentru moment, de vreo ancheta penala, a . continuă pe România Liberă

Germania cere Egiptului sa il elibereze pe Mohamed Morsi

Ministrul german de Externe Guido Westerwelle a cerut vineri Egiptului sa il elibereze pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, arestat pe 3 iulie, dupa ce acesta a fost destituit de catre armata, informeaza.

Washingtonul indeamna noile autoritati egiptene sa il elibereze pe Mohamed Morsi

Statele Unite au cerut, vineri, noilor autoritati egiptene sa-l elibereze pe fostul presedinte Mohamed Morsi, actualmente in arest din data de 3 iulie, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Departamentului de.

Islamistii egipteni indeamna la proteste fata de inlaturarea lui Mohamed Morsi de la putere

O alianta alcatuita din 40 de miscari islamiste egiptene a convocat, pentru maine, mai multe manifestatii pentru a protesta fata de inlaturarea de la putere a presedintelui Mohamed Morsi de catre armata, informeaza presa internationala.

Islamistii din Egipt cheama populatia sa protesteze fata de inlaturarea lui Mohamed Morsi de la putere

O alianta alcatuita din 40 de miscari islamiste egiptene a convocat pentru vineri mai multe manifestatii pentru a protesta fata de inlaturarea de la putere a presedintelui Mohamed Morsi de catre armata,.

Amnesty International denunta reprimarea manifestatiei partizanilor lui Mohamed Morsi

Amnesty International AI) a denuntat, astazi, reprimarea manifestatiei partizanilor presedintelui islamist Mohamed Morsi, in cursul careia si-au pierdut viata cel putin 51 de persoane, criticand atitudinea disproportionata a armatei, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )