Libnet.ro
UNICEF

18:45

Washingtonul indeamna noile autoritati egiptene sa il elibereze pe Mohamed Morsi

B1 B1,
Washingtonul indeamna noile autoritati egiptene sa il elibereze pe Mohamed Morsi

Statele Unite au cerut, vineri, noilor autoritati egiptene sa-l elibereze pe fostul presedinte Mohamed Morsi, actualmente in arest din data de 3 iulie, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Departamentului de. continuă pe B1

Islamistii egipteni indeamna la proteste fata de inlaturarea lui Mohamed Morsi de la putere

O alianta alcatuita din 40 de miscari islamiste egiptene a convocat, pentru maine, mai multe manifestatii pentru a protesta fata de inlaturarea de la putere a presedintelui Mohamed Morsi de catre armata, informeaza presa internationala.

Germania cere Egiptului sa il elibereze pe Mohamed Morsi

Ministrul german de Externe Guido Westerwelle a cerut vineri Egiptului sa il elibereze pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, arestat pe 3 iulie, dupa ce acesta a fost destituit de catre armata, informeaza.

Washingtonul cere eliberarea lui Mohamed Morsi.

Statele Unite le-au cerut vineri armatei si conducerii interimare a Egiptului sa-l elibereze pe fostul presedinte Mohamed Morsi, arestat pe 3 iulie, dupa demiterea sa, relateaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Jennifer Psaki, a afirmat ca SUA sustin apelul Germaniei privind eliberarea lui Morsi si au formulat in mod public aceasta cerere. Fostul presedinte Mohamed Morsi se afla intr-un loc sigur si nu nu este vizat, pentru moment, de vreo ancheta penala, a .

Islamistii din Egipt cheama populatia sa protesteze fata de inlaturarea lui Mohamed Morsi de la putere

O alianta alcatuita din 40 de miscari islamiste egiptene a convocat pentru vineri mai multe manifestatii pentru a protesta fata de inlaturarea de la putere a presedintelui Mohamed Morsi de catre armata,.

Amnesty International denunta reprimarea manifestatiei partizanilor lui Mohamed Morsi

Amnesty International AI) a denuntat, astazi, reprimarea manifestatiei partizanilor presedintelui islamist Mohamed Morsi, in cursul careia si-au pierdut viata cel putin 51 de persoane, criticand atitudinea disproportionata a armatei, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )