Libnet.ro
UNICEF

23:00

webPR: UNIFEST 2016, cel mai mare festival cultural studentesc din Romania, are loc in in perioada 4-14 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 webPR: UNIFEST 2016, cel mai mare festival cultural studentesc din Romania, are loc in in perioada 4-14 noiembrie

In luna noiembrie, Uniunea Studentilor din Romania organizeaza cea de-a XV-a editie a celui mai mare festival cultural studentesc din Romania, UNIFEST. Din 2001, deviza acestuia este distractie gratis, nu degeaba! si organizatorii reusesc sa-l onoreze in fiecare an. continuă pe Hotnews

Cel mai mare telescop din lume este gata, dupa 20 de ani de lucru

Cel mai mare telescop din lume, Telescopul Spatial James Webb, a fost terminat recent, iar acum va intra in faza de testare, inainte de a fi lansat. Anuntul cu privire la terminarea lucrarilor la acest telescop a fost facut de NASA pe 2 noiembrie, ce a transmis si faptul ca telescopul va intra intr-o faza [].

STUDIU: Romania, statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE

Romania este statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE, in timp ce tara cu cel mai mare numar de detinuti in interiorul Blocului comunitar este Maroc, potrivit unui studiu efectuat de o echipa de jurnalisti si citat de EU Observer.

BRD face cel mai mare profit din ultimii 7 ani, dar analistii raman ingrijorati de provizioane

BRD a inregistrat un profit net de 606 mil. lei in intervalul ianuarie septembrie, cel mai mare castig inregistrat in ultimii sapte ani institutia de credit. Analistii locali se declara incurajati de rezultatele BRD, insa atrag atentia asupra.

Compania Danya Cebus Rom a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie

Danya Cebus Rom, companie ce activeaza in domeniul constructiilor, a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie, desi valoarea afacerilor a fost de trei ori mai mica fata de 2009, potrivit datelor companiei.

Super Luna din 2016 va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani. Cand o poti vedea

Super Luna e un fenomen interesant de fiecare data, dar acum ai sansa s-o vezi pe cea mai mare din ultimii 70 de ani.

Cel mai rapid SSD din lume este inclus in noul MacBook Pro de 15 inci

Cel mai eficient marketing este cel construit in jurul superlativelor absolute, dar Apple nu s-a laudat la lansarea noilor MacBook Pro cu cele mai rapide SSD-uri din lume. in urma cu aproximativ o saptamana, Apple a lansat o familie de noi MacBook Pro-uri. Acestea sunt complet diferite fata de generatia anterioara si intruchipeaza un upgrade [].

Socialistii anunta ca aceasta a fost ultima electorala a lui Ghimpu: La sectiile de votare din Romania cel mai mare unionist Ghimpu a fost batut de Dodon

Deputatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova Vlad Batrincea afirma ca Partidul Liberal, condus de Mihai Ghimpu, nu mai are sanse in urmatoarele alegeri electorale, acest lucru reiesind din cifrele pe care le arata scrutinul din 30 octombrie.

Luna va fi cel mai aproape de Pamant din ultimii 70 de ani

Luna va fi cel mai aproape de Pamant din ultimii aproape 70 de ani, pe 14 noiembrie. Satelitul natural va putea fi vazut cu 14% mai mare si 30% mai stralucitor decat pare in mod normal, potrivit The Independent, preluat der Digi24.

Autostrazi: Cel mai mare contract in executie, Suplacu de Barcau - Bors se reziliaza. Licitatia va fi reluata

Compania spaniola care efectua lucrarile de constructie ale tronsonului tronsonului de autostrada Suplacu de Barcau Bors a cerut rezilierea contractului, asa incat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) va trebui sa scoata din nou tronsonul la licitatie, a anuntat CNAIR.

Aproximativ 14.000 de medici romani lucreaza in strainatate. Care sunt tarile cu cel mai mare numar de doctori plecati din Romania

Aproape 14. 000 mii de medici lucreaza in strainatate, dintre care peste 4000 in Franta si tot atat in Germania, arata Gheorghe Borcean, presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR). Potrivit acestuia, datele sunt transmise chiar de catre autoritatile profesionale din tarile respective.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )