Libnet.ro
UNICEF

16:30

Luna va fi cel mai aproape de Pamant din ultimii 70 de ani

România Liberă România Liberă,
Luna va fi cel mai aproape de Pamant din ultimii 70 de ani

Luna va fi cel mai aproape de Pamant din ultimii aproape 70 de ani, pe 14 noiembrie. Satelitul natural va putea fi vazut cu 14% mai mare si 30% mai stralucitor decat pare in mod normal, potrivit The Independent, preluat der Digi24. continuă pe România Liberă

BRD face cel mai mare profit din ultimii 7 ani, dar analistii raman ingrijorati de provizioane

BRD a inregistrat un profit net de 606 mil. lei in intervalul ianuarie septembrie, cel mai mare castig inregistrat in ultimii sapte ani institutia de credit. Analistii locali se declara incurajati de rezultatele BRD, insa atrag atentia asupra.

Fenomen astronomic spectaculos: cand va fi vizibila cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani

Super Luna este un fenomen astronomic destul de des, dar anul acesta va atinge dimensiuni foarte mari. Super Luna de anul acesta va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani, iar anul 2016 se incheie cu trei Luni pline uriase, consecutive, potrivit stiridinlume. ro. in aceasta perioada, Luna se va afla la cea mai [].

Cel mai mare telescop din lume este gata, dupa 20 de ani de lucru

Cel mai mare telescop din lume, Telescopul Spatial James Webb, a fost terminat recent, iar acum va intra in faza de testare, inainte de a fi lansat. Anuntul cu privire la terminarea lucrarilor la acest telescop a fost facut de NASA pe 2 noiembrie, ce a transmis si faptul ca telescopul va intra intr-o faza [].

Compania Danya Cebus Rom a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie

Danya Cebus Rom, companie ce activeaza in domeniul constructiilor, a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie, desi valoarea afacerilor a fost de trei ori mai mica fata de 2009, potrivit datelor companiei.

Cel mai rapid SSD din lume este inclus in noul MacBook Pro de 15 inci

Cel mai eficient marketing este cel construit in jurul superlativelor absolute, dar Apple nu s-a laudat la lansarea noilor MacBook Pro cu cele mai rapide SSD-uri din lume. in urma cu aproximativ o saptamana, Apple a lansat o familie de noi MacBook Pro-uri. Acestea sunt complet diferite fata de generatia anterioara si intruchipeaza un upgrade [].

Acesta ar putea fi cel mai popular viral din 2016

Internetul si retelele sociale sunt incarcate de clipuri care in scurt timp devin virale, dar titlul de cel mai popular viral este insa mult mai greu de atins. Lansarea online a unor clipuri poate avea consecinte surprinzatoare. in definitiv, PSY nu ar fi devenit o vedeta internationala daca nu ar fi depasit toate recordurile imaginabile [].

VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

FOTO+VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

Super Luna din 2016 va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani. Cand o poti vedea

Super Luna e un fenomen interesant de fiecare data, dar acum ai sansa s-o vezi pe cea mai mare din ultimii 70 de ani.

Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, in locul lui Vladimir Potanin

Magnatul otelului Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, cu o avere de 15,7 miliarde de dolari, in locul lui Vladimir Potanin, potrivit indicelui miliardarilor realizat de Bloomberg, scrie News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )