Libnet.ro
UNICEF

22:00

STUDIU: Romania, statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE

Hotnews Hotnews,
 STUDIU: Romania, statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE

Romania este statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE, in timp ce tara cu cel mai mare numar de detinuti in interiorul Blocului comunitar este Maroc, potrivit unui studiu efectuat de o echipa de jurnalisti si citat de EU Observer. continuă pe Hotnews

Compania Danya Cebus Rom a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie

Danya Cebus Rom, companie ce activeaza in domeniul constructiilor, a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie, desi valoarea afacerilor a fost de trei ori mai mica fata de 2009, potrivit datelor companiei.

Cluj: A fost inaugurat cel mai mare institut de cercetari horticole din tara

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a inaugurat luni, Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei, acesta fiind cea mai mare institutie de acest tip din.

VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

FOTO+VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

Socialistii anunta ca aceasta a fost ultima electorala a lui Ghimpu: La sectiile de votare din Romania cel mai mare unionist Ghimpu a fost batut de Dodon

Deputatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova Vlad Batrincea afirma ca Partidul Liberal, condus de Mihai Ghimpu, nu mai are sanse in urmatoarele alegeri electorale, acest lucru reiesind din cifrele pe care le arata scrutinul din 30 octombrie.

Joseph Gordon-Levitt, detalii despre intalnirea cu Snowden de la Moscova: cum l-a perceput pe cel supranumit cel mai mare tradator al tuturor timpurilor

Joseph Gordon-Levitt 35 de ani) a povestit detalii din timpul intalnirii pe care a avut-o cu Edward Snowden, in vederea realizarii filmului care ii poarta numele fostului agent CIA si NSA.

Ce poti afla la cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Romania

Intre 10 si 11 noiembrie, in Bucuresti se va desfasura a saptea editie a conferintei DefCamp. A ajuns cea mai mare din regiunea aceasta de Europa, iar anul acesta va avea peste 1. 000 de participanti si specialisti care abordeaza diverse teme de securitate cibernetica.

Vanzarile vor trece de 20 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China, iar anul acesta estimarile arata ca se vor vinde produse in valoare de 20 miliarde dolari, dupa ce anul trecut vanzarile au fost de 14,3 miliarde dolari. Alibaba a creat acest eveniment in 2009 si, folosind tehnici excelente de marketing, l-a transformat intr-unul urias.

Un startup romanesc, cumparat de cea mai mare platforma de printare 3D din lume

Printivate, un startup romanesc din Cluj, a fost cumparat de 3D Hubs, cea mai mare platforma de printare 3D din lume, cu sediul in Amsterdam. Printivate a fost fondat de Adrian Muresan, s-a alaturat primului program Spherik Accelerator in iarna lui 2014, cu obiectivul de a dezvolta un produs pentru optimizarea printarii 3D. in timpul [].

Cel mai rapid SSD din lume este inclus in noul MacBook Pro de 15 inci

Cel mai eficient marketing este cel construit in jurul superlativelor absolute, dar Apple nu s-a laudat la lansarea noilor MacBook Pro cu cele mai rapide SSD-uri din lume. in urma cu aproximativ o saptamana, Apple a lansat o familie de noi MacBook Pro-uri. Acestea sunt complet diferite fata de generatia anterioara si intruchipeaza un upgrade [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )