Libnet.ro
UNICEF

12:00

Williams: Sunt pregatita pentru o mare jucatoare. Cuvinte mari pentru Simona Halep

România Liberă România Liberă,
Williams: Sunt pregatita pentru o mare jucatoare. Cuvinte mari pentru Simona Halep

Serena Williams, lider mondial si cap de serie numarul 1, a spus inaintea semifinalei de la Indian Wells 2015, acolo unde o va intalni pe a treia favorita, Simona Halep, ca se asteapta ca romanca sa dea totul si sa fie o mar . continuă pe România Liberă

Serena Williams: Sunt pregatita pentru meciul cu Halep, ma astept sa fie o partida grea

Serena Williams, cap de serie numarul unu, a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Indian Wells, ca este pregatita pentru meciul cu Simona Halep si a precizat ca se asteapta la o partida grea.

Serena Williams, mesaj pentru Simona Halep inainte de confruntare: Sunt pregatita, ma astept sa fie o partida grea

Serena Williams urmeaza sa se confrunte cu Simona Halep in semifinalele turneului de la Indian Wells. Jucatoarea americana a declarat ca este pregatita pentru meciul cu romanca si ca se asteapta la o partid.

Orele sunt numarate pentru Grecia. Cine face aceasta declaratie

Orele sunt numarate pentru Grecia, a declarat miercuri ministrul german de finante, Wolfgang Schauble, apreciind ca devine din ce in ce mai dificil de gasit solutii la problemele Atenei, a carei visterie.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Radu Mazare, din nou la DNA. Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Radu Mazare a ajuns la DNA. A declarat ca nu stie care sunt acuzatiile, dar spune ca ar fi vorba de o reclamatie pentru un caz de incompatibilitate din 2009 a fost reclamat de ANI si Horia Georgescu.

Care sunt candidatii pentru sefia DIICOT

Ministerul Justitiei a publicat lista persoanelor care si-au depus candidatura pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism D.

Radu Tudor: Imaginile de astazi sunt devastatoare pentru Romania

Radu Tudor a comentat intr-o interventie telefonica la Antena 3 informatia potrivit careia seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu. Imaginile de.

Mazare, la DNA: Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a venit, azi, la DNA, el spunand ca a fost chemat in cazul reclamatiei care i-a fost facuta de ANI si Horia Georgescu, pentru incompatibilitate si ca este pregatit pentru orice, iar in geanta cu care a venit are trening, o carte, o cruce si mancare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )