Libnet.ro
UNICEF

07:15

Serena Williams, mesaj pentru Simona Halep inainte de confruntare: Sunt pregatita, ma astept sa fie o partida grea

B1 B1,
Serena Williams, mesaj pentru Simona Halep inainte de confruntare: Sunt pregatita, ma astept sa fie o partida grea

Serena Williams urmeaza sa se confrunte cu Simona Halep in semifinalele turneului de la Indian Wells. Jucatoarea americana a declarat ca este pregatita pentru meciul cu romanca si ca se asteapta la o partid. continuă pe B1

Sprijin de valoare pentru Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep se antreneaza in aceste zile la Indian Wells cu un antrenor de valoare, vazut si luni dimineata in loja romancei de la turneul american.

Williams: Sunt pregatita pentru o mare jucatoare. Cuvinte mari pentru Simona Halep

Serena Williams, lider mondial si cap de serie numarul 1, a spus inaintea semifinalei de la Indian Wells 2015, acolo unde o va intalni pe a treia favorita, Simona Halep, ca se asteapta ca romanca sa dea totul si sa fie o mar .

Serena Williams ii raspunde Simonei Halep: Eu o astept si mai mult! (Video)

Serena Williams i-a raspuns joi dimineata Simonei Halep, dupa ce romanca a declarat dupa calificarea in semifinale ca o asteapta pe americanca pentru intalnirea din semifinale. Meciul va avea loc vineri seara.

Vesti bune pentru Simona Halep: a scapat de trei jucatoare de elita, care au fost eliminate de la Indian Wells

Simona Halep va juca marti noaptea impotriva Karolinei Pliskova, pe care, daca o va inginge, se va califica in sferturile competitiei californiene. Drumul romancei spre finala este facilitat, insa, de cateva rezultate surprinzatoare ale caror protagoniste sunt cateva jucatoare din top 10 mondial.

Live Text Indian Wells 2015. Simona Halep - Serena Williams: vineri, semifinala de cinci stele

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, pe liderul mondial, Serena Williams. Cele doua se vor duela pentru a sasea oara.

Simona Halep la Indian Wells: meci cu Serena Williams in semifinale. Ce spune numarul 1 mondial: Acum stiu la ce sa ma astept de la Simona

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in semifinalele turneului de la Indian Wells. Va fi a 6-a intalnire dintre cele doua, iar americanca o conduce pe Simona cu 4-1.

Indian Wells (f): Serena Williams, Simona Halep si Karolina Pliskova, in optimile competitiei

Serena Williams cap de serie numarul unu) nu a avut probleme cu Zarina Diyas 6-2, 6-0), sportiva din SUA calificandu-se in optimile competitiei. In aceeasi faza a turneului au ajuns si Simona Halep, Karolina Pliskova, Carla Suarez Navarro si Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

Serena Williams merge in semifinale cu o cifra care o sperie pe Simona Halep, dar arata si semne de slabiciune

Serena Williams s-a calificat joi dimineata in semifinalele de la Indian Wells si o va intalni in urmatoarea faza pe Simona Halep.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells: trei lovituri de exceptie reusite de jucatoarea noastra inaintea marii confruntari cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells, unde va da peste cel mai greu adversar posibil, Serena Williams.

Simona Halep si Serena Williams joaca sambata dimineata, de la ora 5:00

Vineri noapte s-a stabilit ora semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams, de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )