Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wim Fissette: Halep are nevoie de romani in echipa sa. Din culisele colaborarii celor doi

România Liberă România Liberă,
Wim Fissette: Halep are nevoie de romani in echipa sa. Din culisele colaborarii celor doi

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, numarul 3 mondial, dezvaluie care au fost motivele incetarii colaborarii dintre cei doi. Belgianul considera ca pentru Halep este important ca in echipa ei sa aiba romani, deoarece colaboreaza mai usor. continuă pe România Liberă

Wim Fissette, pentru tennisnow.com: Simona Halep nu poate rezista mai mult de un an cu un antrenor, are nevoie de varietate. Garbine Muguruza ar putea fi senzatia din 2015

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a discutat despre situatia din tenisul de camp feminin si despre relatia pe care a avut-o cu jucatoarea din Romania intr-un interviu acordat tennisnow. com. Mi-e greu sa cred ca Halep ar putea sa stea mai mult de un an cu un antrenor. Simte nevoia de un mod diferit de gandire, de un mod diferit de munca. Garbine Muguruza ar putea fi senzatia din 2015, a precizat antrenorul belgian.

Simona Halep are un nou antrenor, prieten cu Djokovici. Cine ii ia locul lui Wim Fissette

Simona Halep, numarul 3 mondial, si-a ales antrenorul care ii va lua locul belgianului Wim Fissette. Anuntul a fost facut de managerul jucatoarei, Virginia Ruzici.

Wim Fissette face noi dezvaluiri despre Simona Halep

Simona Halep continua sa fie in atentia presei straine, iar Wim Fissette, devenit mult mai celebru dupa traseul bun alaturi de jucatoarea din Romania, ofera noi detalii despre relatia lor profesionala. Un antrenor cerebral, Fissette cel care a sfatuit-o pe Halep sa joace cu Ivanovic doua seturi pentru a avea sanse sa castige Turneul Campioanelor de la Singapore) vorbeste despre ceea ce a trait alaturi de Halep si cum i-a imbunatatit jocul.

Simona Halep are un nou antrenor si un antrenor consultant celebru (oficial)

Simona Halep are de luni oficial un nou antrenor. Acesta este Victor Ionita. Insa, surpriza vineprin numirea unuisuedez pe post de antrenor consultant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )