Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in turul doi al competitiei de la Londra

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in turul doi al competitiei de la Londra

Monica Niculescu 47 WTA) a parasit turneul de Grand Slam de la Wimbledon in turul al doilea, dupa ce a fost invinsa de Timea Bacsinszky, Elvetia, cap de serie numarul 11. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu 47 WTA) a invins-o in doua seturi, scor 6-1, 6-4, pe jucatoarea din Serbia, Aleksandra Krunic 120 WTA) si s-a calificat in turul secund al turneului de la Wimbledon.

Monica Niculescu, eliminata in turul 2 la Wimbledon

La capatul unui meci intins pe durata a doua zile, Monica Niculescu a fost eliminata in turul 2 la Wimbledon.

Monica Niculescu, eliminata in turul 2 la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a fost eliminata sambata in turul 2 al turneului de la Wimbledon, ea inclinandu-se in fata elvetiencei Timea Bacsinszky, 6-4, 2-6, 1-6, dupa doua ore si 9 minute, .

Radu Albot scrie istorie la Wimbledon. A reusit calificarea in turul doi al competitiei

Tenismanul moldovean Radu Albot a reusit o performanta istorica pentru Republica Moldova, la Wimbledon. O calificare in turul doi al turneului de Grand Slam.

Monica Niculescu, eliminata de la Wimbledon in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu locul 47 in clasamentul mondial) a pierdut, sambata, meciul cu sportiva elvetiana Timea Bacsinszky pozitia 11 WTA), scor 6-4, 2-6, 1-6, in turul doi al.

Monica Niculescu a pierdut in turul 2 al turneului de tenis de la Wimbledon

Jucatoarea de tenis, Monica Niculescu, a pierdut sambata in turul 2 al turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon. Sportiva din Romania a fost invinsa de elvetianca Timea Bacsinzky cu sc.

Monica Niculescu s-a calificat in al doilea tur de la Wimbledon

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi de la Wimbledon. Ocupanta locului 47 WTA a trecut de Aleksandra Krunic, ocupanta locului 120 in topul WTA. in turul urmator de la Wimbledon, Monica.

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, joi, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus cu 6-1, 6-4 de sarboaica Al.

Wimbledon 2016: victorie pentru Monica Niculescu, esec pentru Marius Copil. Urmeaza Simona Halep

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon, dupa ce a depasit-o in doua seturi pe Aleksandra Krunici, din Serbia, scor 6-1, 6-4.

LIVE Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Marius Copil si Simona Halep joaca astazi. UPDATE: Meciurile sunt suspendate din cauza ploii

Trei jucatori din Romania ar fi trebuit sa intre marti pe terenurile de la Wimbledon, insa partidele sustinute de Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Marius Copil au fost reprogramate pentru ziua de miercuri din cauza ploii. Tot miercuri joaca si Simona Halep in turul 2. Iata orele meciurilor de astazi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )