Libnet.ro
UNICEF

18:30

Wimbledon 2016: victorie pentru Monica Niculescu, esec pentru Marius Copil. Urmeaza Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2016: victorie pentru Monica Niculescu, esec pentru Marius Copil. Urmeaza Simona Halep

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon, dupa ce a depasit-o in doua seturi pe Aleksandra Krunici, din Serbia, scor 6-1, 6-4. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Programul sportivilor romani - Halep, Niculescu, Copil si Tecau vor evolua joi

Trei meciuri ale tenismenilor romani de la Wimbledon au fost reprogramate pentru astazi din cauza conditiilor meteo. Simona Halep, Monica Niculescu si Marius Copil vor evolua joi. Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean Julien-Rojer debuteaza azi in proba de dublu masculin a competitiei londoneze.

Zi plina pentru romani la Wimbledon. Cand joaca Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Marius Copil

Din cauza amanarii meciurilor care trebuiau sa se dispute ieri, programul fiind perturbat de ploaie, azi vor juca la Wimbledon patru romani.

Wimbledon: Programul sportivilor romani - Halep, Niculescu, Carstea si Copil vor evolua miercuri

Ploaia a dat peste cap programul organizatorilor de la Wimbledon pentru ziua de marti, iar multe meciuri au fost reprogramate pentru astazi. Simona Halep, Monica Niculescu, Sorana Carstea si Marius Copil vor evolua miercuri daca nu va ploua din nou). Intra in material pentru a vedea programul jucatorilor din Romania.

Monica Niculescu s-a calificat in al doilea tur de la Wimbledon

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi de la Wimbledon. Ocupanta locului 47 WTA a trecut de Aleksandra Krunic, ocupanta locului 120 in topul WTA. in turul urmator de la Wimbledon, Monica.

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, joi, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus cu 6-1, 6-4 de sarboaica Al.

Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu 47 WTA) a invins-o in doua seturi, scor 6-1, 6-4, pe jucatoarea din Serbia, Aleksandra Krunic 120 WTA) si s-a calificat in turul secund al turneului de la Wimbledon.

Wimbledon 2016. O jucatoare de tenis a cerut un echipament mai sobru: Arata prea mult din corpul meu

Jucatoarea germana de tenis Sabine Lisicki a renuntat la un anumit tip de echipament Nike pentru Wimbledon, explicand ca nu se simtea confortabil sa arate atat de mult din corpul ei, informeaza dailymail. co. uk.

Wimbledon 2016: inceput dezastruos pentru romance, Patricia Tig paraseste si ea turneul

Dupa Irina Begu, a venit randul Patriciei Tig sa piarda in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Pericolul care o paste pe Serena Williams.Wimbledon 2016 poate fi o editie istoricapentru tenisul feminin. Simona Halep poate profita si ea

Turneul de la Wimbledon e unul special in acest an, deoarece poate oferi un lucru la care foarte putina lume se astepta in urma cu ceva timp.

EVALUARE NATIONALA 2016. Emotii pentru elevi. Mai e o zi pana la afisarea rezultatelor

Absolventii claselor a VIII-a afla vineri, 1 iulie, rezultatele obtinute la Evaluarea Nationala. Absolventii pot depune contestatii pana la ora 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2805 seconds )