Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon: Serena Williams, in turul al treilea dupa un meci dificil in fata slovenei Kaja Juvan (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Serena Williams, in turul al treilea dupa un meci dificil in fata slovenei Kaja Juvan (Rezultatele zilei)

Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil in turul al doilea de la Wimbledon. Slovena Kaja Juvan 18 ani, 133 WTA) i-a dat mari batai de cap americancei, a castigat categoric primul set, l-a pierdut pe al doilea si a luptat pentru sansa ei in decisiv, insa nu a putut produce surpriza. Septupla campioana de la All England Club s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-4, dupa o ora si 34 de minute de joc. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Serena Williams si Petra Kvitova s-au calificat in runda a doua, dupa victorii in doua seturi

Serena Williams s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe italianca Giulia Gatto-Monticone debutanta la All England Club la 31 de ani). Mai departe merge si Petra Kvitova, care a trecut de Ons Jabeur semifinalista la Eastbourne).

Wimbledon: Rafael Nadal s-a calificat in turul al treilea, dupa un meci spectaculos cu Nick Kyrgios

Meciul dintre Rafael Nadal si Nick Kyrgios s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Ibericul s-a impus cu 6-3, 3-6, 7-65), 7-63), dupa trei ore si cinci minute de joc si s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Wimbledon (f): Maria Sharapova si Garbine Muguruza au fost eliminate Serena Williams, Barty, Bertens, Kerber, Kvitova si Stephens merg in turul al doilea (Rezultatele zilei)

Maria Sharapova abandon in decisivul meciului cu Parmentier) si Garbine Muguruza invinsa de Beatriz Haddad Maia) sunt cele mai importante nume care au parasit, marti, turneul de la All England Club. in turul al doilea merg favorite precum Ashleigh Barty 1), Kiki Bertens 4), Angelique Kerber 5), Petra Kvitova 6), Sloane Stephens 9) sau Serena Williams 11).

Cuplu de vis la Wimbledon! Cu ce jucator va face pereche Serena Williams la turneul de la Londra

Serena Williams a revenit in circuit la Wimbledon, unde va juca si in competitia de dublu mixt, alaturi de o alta legenda a tenisului mondial.

Wimbledon: Andy Murray si-a gasit jumatatea pentru dublu mixt - Serena Williams

Tenismenul britanic Andy Murray a anuntat ca va face echipa cu americanca Serena Williams, in proba de dublu mixt de la Wimbledon, informeaza BBC.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )