Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon: Simona Halep joaca, marti, cu Angelique Kerber, in sferturi

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Simona Halep joaca, marti, cu Angelique Kerber, in sferturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, marti, incepand cu ora 15. 00, pe jucatoarea germana Angelique Kerber, in sferturile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Simona Halep, eliminata de Angelique Kerber, in sferturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, marti, incepand cu ora 15. 00, pe jucatoarea germana Angelique Kerber, in sferturile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep joaca azi cu Madison Keys. De ce se teme romanca

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Wimbledon pana acum, iar increderea ii este la cote inalte. Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, in optimile de finala, si ar putea da peste Angelique Kerber in sferturi.

Simona Halep joaca marti in sferturile de la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, ora de disputare a meciului Simona Halep - Angelique Kerber, din sferturile de finala ale turneului dotat.

Simona Halep, LIVE marti in sferturi la Wimbledon (15:00)

Simona Halep joaca marti, de la ora 15:00, in sferturile de finala de la Wimbledon, contra jucatoarei Angelique Kerber. Amanunte live text, in pagina de mai jos. De asemenea, meciul este live streaming imagini video live) pe Internet, legal, afla aici cum il poti viziona.

Simona Halep, LIVE marti in sferturi la Wimbledon (13:00)

Simona Halep joaca marti, de la ora 15:00, in sferturile de finala de la Wimbledon, contra jucatoarei Angelique Kerber. Amanunte live text, in pagina de mai jos.

LIVE Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi (15:00)

Simona Halep joaca luni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Angelique Kerber in sferturi

Simona Halep a jucat marti, de la ora 15:00, in sferturile de finala de la Wimbledon, contra jucatoarei Angelique Kerber. Amanunte live text, in pagina de mai jos. De asemenea, meciul este live streaming imagini video live) pe Internet, legal, afla aici cum il poti viziona.

VIDEO Ziua cea mare pentru Simona la Wimbledon: se intoarce pe arena centrala pentru confruntarea cu Angelique Kerber

Simona Halep joaca azi impotriva lui Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi

Simona Halep a jucatluni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

Din agitatia unei zile nu att de obisnuite la Wimbledon. Simona Halep: Cu fiecare zi si cu fiecare meci devin mai puternica

Cand am reintrat pe poarta 5 a complexului, sentimentul brusc a fost ca nu plecasem niciun moment de aici. Prima oara la Wimbledon a fost in 2014, editia din care primele doua ganduri se indreapta catre finala epica dintre Djokovic si Federer si accidentarea suferita la glezna de Simona Halep intr-o semifinala care incepuse promitator pentru ea. Puteau fi doua finale consecutive in Slamuri si cine stie care era discursul public acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )