Libnet.ro
UNICEF

01:05

Windows 10 se reinventeaza, din nou: schimbarile radicale din actualizarea de primavara 2020

Playtech Playtech,
Windows 10 se reinventeaza, din nou: schimbarile radicale din actualizarea de primavara 2020

Windows 10 este departe de a fi un sistem de operare perfect, dar cei de la Microsoft fac eforturi semnificative pentru a-l imbunatati. Din acest motiv, actualizarea din aceasta primavara vine. continuă pe Playtech

Noul update Windows 10 dezamageste din nou: de ce trebuie sa ai grija la fisiere sterse

Desi Microsoft isi indeamna toti utilizatorii sa treaca la Windows 10, aceasta versiune a sistemului de operare inca are cateva probleme. Odata cuKB4532693, patch-ul de securitate.

Trucuri Windows 10: cum deschizi programe si fisiere cu un singur click, la fel ca pe internet, in loc de doua

Daca petreci foarte mult timp pe internet, poate ti-ai dori ca interactiunea cu PC-ul sa se realizeze in aceeasi maniera, cu un click. Printre trucurile existente in Windows 10, exista si.

Anamaria Prodan, din nou in rochie de mireasa. Ce anunt a facut vedeta

Anamaria Prodan, excentrica impresara, s-a lasat fotografiata in rochie de mireasa, iar rezultatul pare spectaculos. Sotia lui Reghecampf a realizat un pictorial pentru o revista dedicata exclusiv nuntilor, iar feedback-ul fanilor a fost unul pozitiv: mii de like-uri in doar cateva ore de la postare. Anamaria Prodan, din nou in rochie de mireasa Sotia lui .

Liviu Varciu, din nou tata? Anuntul care ii va lua prin surprindere pe fanii artistului

Liviu Varciu va prezenta un quizz-show-ul de dating, in curand la Antena 1. De asemnea, Liviu Varciu va avea lansarea primului sau film cu el in calitate de producator, care se anunta o surpriza pentru fani. Cat despre familie, artistul face dezvaluiri surprinzatoare. Liviu Varciu, din nou tata? Liviu Varciu se pregateste sa dea startul .

Autostrada Soarelui, din nou in reperatii! Cand se vor incheia lucrarile

Autostrada A2, denumita si Autostrada Soarelui, cea care leaga Capitala de Constanta, a ridicat constant numeroase probleme, legate de neconformitati la suprafata stratului de rulare, aparitia de fisuri si chiar gropi. Inevitabilul s-a produs, caci, dupa un timp in care a functionat in parametri normali, acum este din nou in reparatii. intrebarea de pe buzele .

De ce pierde leul teren, din nou, in fata euro: cat de mare e deprecierea

Leul e in cadere libera. S-a depreciat, din nou, in fata euro. Moneda nationala da semne de slabiciune in raport cu cea europeana. Dar exista cateva explicatii. Leul a inceput sa se.

Tesla, pacalita din nou: cum au reusit doi cercetatori sa o faca sa incalce viteza legala

Tehhnologia Tesla a fost pacalita din nou. De aceasta data, doi cercetatori au reusit sa o faca sa incalce viteza legala cu doar o bucata de banda adeziva. Tehnologia Tesla e una.

CORONAVIRUS: Un chinez declarat vindecat a fost diagnosticat din nou cu COVID-19

Un chinez declarat vindecat de coronavirus a fost contaminat pentru a doua oara cu COVID-19, a anuntat, vineri, Comisia pentru Sanatate Publica din China, informeaza Reuters. Barbatul este din provincia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )