Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wizz Air a transportat 50 de milioane de pasageri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wizz Air a transportat 50 de milioane de pasageri

Wizz Air a sarbatorit ieri, pasagerul cu numarul 50 de milioane, din istoria de opt ani a companiei,conform unui comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Wizz Air lanseaza promotia Discount Dublu

Wizz Air a lansat astazi, in premiera, Discount Dublu, promotia ce dubleaza discount-ul garantat pentru membrii Wizz Discount Club, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Curtea de Apel Pitesti a anulat ajutorul de stat acordat Wizz Air de Aeroportul din Timisoara

Curtea de Apel Pitesti a anulat un ajutor de stat acordat companiei aeriene Wizz Air de catre Aeroportul din Timisoara, decizia fiind irevocabila, in cadrul unui proces initiat de competitorul Carpatair.

Premiera in instante: Carpatair a obtinut anularea ajutorului de stat acordat Wizz Air

Carpatair a obtinut o decizie irevocabila de anulare a ajutorului de stat acordat companiei Wizz Air de Aeroportul International Timisoara Traian Vuia. Solutia a fost pronuntata de Curtea de Apel Pitesti in data de 14 noiembrie 2012, au.

Curtea de Apel Pitesti a anulat ajutorul de stat acordat Wizz Air de Aeroportul din Timisoara

Curtea de Apel Pitesti a anulat un ajutor de stat acordat companiei aeriene Wizz Air de catre Aeroportul din Timisoara, decizia fiind irevocabila, in cadrul unui proces initiat de competitorul.

NEPI a atras 50 milioane euro de pe bursa pentru finantarea unor posibile achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras 50 milioane de euro de pe piata de capital pentru finantarea unor potentiale achizitii aflate in curs de negociere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )