Libnet.ro
UNICEF

05:00

WTA Dubai: Angelique Kerber, in sferturi - Revansa cu Monica Puig

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Angelique Kerber, in sferturi - Revansa cu Monica Puig

Angelique Kerber cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Monica Puig. A fost revansa lui Angie in fata jucatoarei care i-a suflat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio, din vara anului trecut. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Rezultatele consemnate luni - Kristina Mladenovic si Monica Puig, in turul doi

Kristina Mladenovic si Monica Puig sunt printre jucatoarele calificate, luni, in turul doi al turneului WTA de la Dubai. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la competitia dotata cu premii totale in valoare de $2,365,250. In 2015, trofeul a fost cucerit de Simona Halep.

WTA Dubai: Irina-Camelia Begu, invinsa din runda inaugurala

Irina-Camelia Begu locul 28 WTA) a parasit turneul WTA de la Dubai inca din runda inaugurala, fiind invinsa in doua seturi, scor 6-1, 7-5, de Anastasija Sevastova Letonia - 35 WTA).

WTA Dubai: Irina Camelia Begu, eliminata si la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Daria Kasatkina Romania/Rusia) a parasit turneul WTA de la Dubai in turul doi al competitiei. Cele doua au fost invinse de dublul Hao-Ching Chan/Iaroslava Shvedova Taiwan/Kazahstan), scor 6-3, 6-3.

WTA Dubai: Dominika Cibulkova (favorita trei), eliminata in turul doi

Turneul WTA de la Dubai a ramas fara favorita numarul trei, Dominika Cibulkova fiind invinsa in turul doi al competitiei de Ekaterina Makarova. Rusoiaca s-a impus in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-2.

WTA Dubai: Raluca Olaru, in turul doi al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, luni, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 2. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )