Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita) sau Ekaterina Makarova 30 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita).

Simona Halep s-a calificat lejer in turul al treilea la Madrid, dupa o partida pe care a inchis-o in doar 60 de minute

Simona Halep a deschis ziua pe terenul principal al arenei pe care se desfasoara turneul de la Madrid, unde a intalnit-o pe italianca Karin Knapp.

Turneul de la Madrid: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid. Ea a invins-o pe jucatoarea italiana Karina Knapp, cu 6-1, 6-1, intr-un meci din runda a doua.

WTA Madrid: Simona Halep vs Misaki Doi 6-0, 6-3/ La pas in turul al doilea

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat fara emotii in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Misaki Doi, din Japonia, locul 45 WTA, scor 6-0, 6-3. Partida de pe arena Manolo Santana a durat doar 58 de minute.

Simona Halep n-a stat la discutii cu Karin Knapp in turul 2 la Madrid. Urmeaza meciul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a deschis ziua de marti pe arena centrala Manolo Santana de la Madrid contra italiencei Karin Knapp in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep n-a stat la discutii cu Karin Knapp in turul 2 la Madrid

Simona Halep a deschis ziua de marti pe arena centrala Manolo Santana de la Madrid contra italiencei Karin Knapp in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Madrid (13:00)

Simona Halep deschide ziua de marti pe arena centrala Manolo Santana de la Madrid contra italiencei Karin Knapp in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep stie cu mingea si la tenis de masa (video)

In asteptarea meciului cu Misaki Doi din primul tur al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep si-a testat indemanarea la o partida de tenis de masa.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Madrid dupa ce a invins-o pe Karin Knapp

SimonaHalepRomania, 7 WTA) a jucat impotriva italiencei Karin Knapp, intr-un meci contand pentru turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Halep s-a impus in doua.

Simona Halep, dupa victoria cu Karin Knapp: Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun

Simona Halep a ajuns in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, iar urmatorul meci va fi cu Timea Bacsinszky a zecea favorita), sportiva care a eliminat-o pe Simona de la Miami in acest an. Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun, a spus Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )