Libnet.ro
UNICEF

05:30

WTA Miami: Elena Vesnina, Kristina Mladenovic si Irina-Camelia Begu, eliminate in turul doi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Elena Vesnina, Kristina Mladenovic si Irina-Camelia Begu, eliminate in turul doi (Rezultatele zilei)

Elena Vesnina, Kristina Mladenovic si Irina-Camelia Begu au fost eliminate, printre altele, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romania mai are in competitie trei reprezentante: Simona Halep, Sorana Cirstea si Patricia Maria Tig au obtinut calificarea in runda a treia. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate vineri in turul II. continuă pe Hotnews

Kristina Mladenovic, nemultumita de conditiile meteo de la Miami: Patricia Tig s-a descurcat mai bine. Este frustrant pentru mine

Eliminata de Patricia Maria Tig in turul doi al turneului de la Miami, Kristina Mladenovic Franta, locul 18 WTA) s-a plans de vantul puternic de la Key Biscayne, precizand ca adversara ei s-a descurcat mai bine in aceste conditii meteo. Ea nu a avut nimic de pierdut si si-a facut jocul. Este frustrant pentru mine, a spus Mladenovic.

WTA Miami: Anett Kontaveit va fi adversara Simonei Halep in turul al treilea

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe Anett Kontaveit Estonia, locul 112 WTA), jucatoare venita din calificari, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Meciul Sorana Cirstea vs Anastasija Sevastova se va relua vineri

Meciul dintre Sorana Cirstea, locul 65 WTA, si Anastasija Sevastova Letonia), cap de serie numarul 19 si pozitia 25 in ierarhia mondiala, din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, a fost intrerupt din cauza ploii in primul set, la scorul de 6-4 in tie-break pentru Sorana. Partida va continua vineri, nu inainte de ora 18:00.

WTA Miami: Sorana Cirstea, in turul doi - A invins-o pe Monica Puig

Sorana Cirstea locul 64 WTA) a reusit o victorie categorica impotriva Monicai Puig Puerto Rico - locul 40 WTA), calificandu-se astfel in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Patricia Maria Tig s-a calificat pe tabloul principal al competitiei

Patricia Maria Tig, favorita 16 in calificari si locul 95 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Monica Puig, Eugenie Bouchard si Jelena Jankovic, eliminate (Rezultatele zilei)

Monica Puig invinsa de Sorana Cirstea), Eugenie Bouchard, Jalena Jankovic si Andrea Petkovic au parasit turneul Premier Mandatory de la Miami inca din runda inaugurala. In ceea ce ne priveste, s-au calificat in turul doi Patricia Maria Tig si Sorana Cirstea. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )