Libnet.ro
UNICEF

15:30

WTA Miami: Monica Puig, Eugenie Bouchard si Jelena Jankovic, eliminate (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Monica Puig, Eugenie Bouchard si Jelena Jankovic, eliminate (Rezultatele zilei)

Monica Puig invinsa de Sorana Cirstea), Eugenie Bouchard, Jalena Jankovic si Andrea Petkovic au parasit turneul Premier Mandatory de la Miami inca din runda inaugurala. In ceea ce ne priveste, s-au calificat in turul doi Patricia Maria Tig si Sorana Cirstea. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Sorana Cirstea, in turul doi - A invins-o pe Monica Puig

Sorana Cirstea locul 64 WTA) a reusit o victorie categorica impotriva Monicai Puig Puerto Rico - locul 40 WTA), calificandu-se astfel in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Miami.

WTA Miami: Naomi Osaka a invins-o pe Kristina Kucova si va fi adversara Simonei Halep in turul doi

Jucatoarea de tenis Naomi Osaka Japonia), locul 49 WTA, a invins-o pe Kristina Kucova Slovacia), pozitia 82 in ierarhia mondiala, in runda inaugurala la Miami Open, urmand ca in turul doi sa joace cu Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA.

WTA Miami: Patricia Maria Tig, in ultimul tur al calificarilor - Jacqueline Cristian, eliminata

Patricia Maria Tig 95 WTA) a acces in ultimul tur al calificarilor de la Miami, dupa ce a trecut de Aleksandra Krunic Serbia - locul 125 WTA). Lucrurile au mers bine si pentru Ana Bogdan 124 WTA): s-a calificat in turul doi al calificarilor. Din pacate, Jacqueline Cristian beneficiara a unui wild-card) a fost invinsa.

WTA Miami: Simona Halep, duel cu invingatoarea partidei Kristina Kucova vs Naomi Osaka (Cu cine vor juca fetele noastre)

Simona Halep cap de serie numarul trei si pozitia 5 in ierarhia WTA) va juca in turul doi al turneului WTA de la Miami cu invingatoarea partidei dintre Kristina Kucova Cehia - locul 82 WTA) si Naomi Osaka Japonia - locul 49 WTA).

WTA Miami: Patricia Maria Tig s-a calificat pe tabloul principal al competitiei

Patricia Maria Tig, favorita 16 in calificari si locul 95 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )