Libnet.ro
UNICEF

19:45

Kristina Mladenovic, nemultumita de conditiile meteo de la Miami: Patricia Tig s-a descurcat mai bine. Este frustrant pentru mine

Hotnews Hotnews,
 Kristina Mladenovic, nemultumita de conditiile meteo de la Miami: Patricia Tig s-a descurcat mai bine. Este frustrant pentru mine

Eliminata de Patricia Maria Tig in turul doi al turneului de la Miami, Kristina Mladenovic Franta, locul 18 WTA) s-a plans de vantul puternic de la Key Biscayne, precizand ca adversara ei s-a descurcat mai bine in aceste conditii meteo. Ea nu a avut nimic de pierdut si si-a facut jocul. Este frustrant pentru mine, a spus Mladenovic. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Elena Vesnina, Kristina Mladenovic si Irina-Camelia Begu, eliminate in turul doi (Rezultatele zilei)

Elena Vesnina, Kristina Mladenovic si Irina-Camelia Begu au fost eliminate, printre altele, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romania mai are in competitie trei reprezentante: Simona Halep, Sorana Cirstea si Patricia Maria Tig au obtinut calificarea in runda a treia. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate vineri in turul II.

Victorie de senzatie reusita de romanca Patricia Tig la Miami (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig a reusit o calificare spectaculoasa in runda a treia a turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), cap de serie numarul 22, cu 7-6 4), 6-2.

Tig, formidabila la Miami: Patricia e in turul III, dupa o alta victorie fabuloasa. Va atinge cea mai inalta clasare WTA

Patricia Tig 95 WTA) a fost ultima romanca ajunsa in urmatoarea runda, insa calificarea ei e cea mai pretioasa. Parcursul de la Miami o va ridica pe Tig la cote nemaiintalnite in urmatorul clasament mondial.

Victorie de senzatie pentru Sorana Cirstea la Miami: A invins-o clar pe campioana olimpica in putin peste o ora. Patricia Tig merge si ea mai departe

Turneul Premier Mandatory de la Miami a produs in noaptea de miercuri spre joi a produs doua bucurii enorme pentru iubitorii tenisului din Romania. Atat Sorana Cirstea si Patricia Tig au.

Tenis: Patricia Tig, calificata in turul al doilea la Miami Open (WTA)

Tenismena romana, Patricia Tig s-a calificat pentru runda a doua a turneului WTA de la Miami dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson, potrivit Agerpres. Jucatoarea romana s-a impus.

WTA Miami: Patricia Maria Tig s-a calificat pe tabloul principal al competitiei

Patricia Maria Tig, favorita 16 in calificari si locul 95 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Romancele se simt bine la la Miami: Sorana Cirstea, Simona Halep si Patricia Tig s-au calificat in turul trei

Turneul de tenis Premier Mandatory de la Miami este unul de succes pentru Romania pana in prezent. Trei dintre sportivele care ne reprezinta in tenisul feminin: Sorana Cirstea, Simona.

Patricia Tig incanta la Miami: trei victorii si un singur set cedat. Urmeaza o urcare spectaculoasa in ierarhia WTA

Sportiva de 22 de ani a inceput turneul de la Miami in calificari de pe locul 95 in lume. Acum e deja in turul II al tabloului principal si a aflat numele jucatoarei cu care se va duela in urmatorul meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )