Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Prea multe erori

Hotnews Hotnews,
 WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Prea multe erori

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate. Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2. continuă pe Hotnews

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Fortata sa greseasca

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart de categorie Premier) dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate Caro a returnat aproape tot). Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

Simona Halep a fost elimininata in semifinalele turneului de la Stuttgart: Caroline Wozniacki a castigat cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata,de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in semifinalele turneului de categorie Premier de la.

WTA Stuttgart, semifinale: Simona Halep vs Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida va fi in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

Simona Halep, eliminata de Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in.

Simona Halep invinsa de Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Dupa trei ore de tenis intens Simona Halep a cunoscut, sambata, a patra infrangere din acest an, fiind invinsa de Caroline Wozniacki in penultimul act de la Stuttgart, turneu WTA dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

VIDEO Simona Halep la Stuttgart. infrangere cu Wozniacki, dar ce nebunie de puncte!

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, in semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Wozniacki 1-1

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida este in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in semifinale la Stuttgart: Am jucat bine astazi, dar Wozniacki a fost uimitoare

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in semifinalele turneului de categorie Premier de la.

GAME cu GAME Simona Halep-Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Simona Halep a jucatastazi de la ora 14:30 in semifinalele turneului de la Stuttgart impotriva danezei Caroline Wozniacki. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep-Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart (14:30)

Simona Halep joaca astazi de la ora 14:30 in semifinalele turneului de la Stuttgart impotriva danezei Caroline Wozniacki. Meciul este live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )