Libnet.ro
UNICEF

12:30

Xiaomi a lansat la nivel global Mi11, primul smartphone cu Snapdragon 888

Adevărul Adevărul,
Xiaomi a lansat la nivel global Mi11, primul smartphone cu Snapdragon 888

Xiaomi a anuntat lansarea globala a Mi 11, cel mai nou flagship cu procesor Snapdragon 888, camera tripla de 108MP, difuzoare Harman Kardon si incarcare wireless de 50W. continuă pe Adevărul

Romania se afla pe locul 14 la nivel global in clasamentul vaccinarii impotriva COVID-19

Romania se afla pe locul 14 la nivel global in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID, cu o rata de 4,41 de doze administrate la suta de persoane, fiind astfel peste media europeana si in fata unor tari care au sisteme de sanatate mult mai performante, mult mai eficiente, tari precum Germania, Franta, Italia, Polonia, a declarat Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Romania se afla pe locul 14 la nivel global in privinta ratei de vaccinare

Romania se afla pe locul 14 la nivel global cu o rata de 4,41 de doze de vaccin anti COVID-19 admini.

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Romania se afla pe locul 14 la nivel global in ce priveste rata de doze de vaccin administrate

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat luni ca Romania se afla pe locul 14 la nivel global, in ceea ce priveste rata de vaccinare. Mai exact, tara noastra are o rata de 4,41 de.

FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii opt ani si jumatate

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a opta crestere consecutiva in ianuarie 2021, cea mai mare din ultimii opt ani si jumatate, conform ultimului raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )