Libnet.ro
UNICEF

11:16

Romania se afla pe locul 14 la nivel global in privinta ratei de vaccinare

România Liberă România Liberă,
Romania se afla pe locul 14 la nivel global in privinta ratei de vaccinare

Romania se afla pe locul 14 la nivel global cu o rata de 4,41 de doze de vaccin anti COVID-19 admini. continuă pe România Liberă

Romania se afla pe locul 14 la nivel global in clasamentul vaccinarii impotriva COVID-19

Romania se afla pe locul 14 la nivel global in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID, cu o rata de 4,41 de doze administrate la suta de persoane, fiind astfel peste media europeana si in fata unor tari care au sisteme de sanatate mult mai performante, mult mai eficiente, tari precum Germania, Franta, Italia, Polonia, a declarat Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Romania se afla pe locul 14 la nivel global in ce priveste rata de doze de vaccin administrate

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat luni ca Romania se afla pe locul 14 la nivel global, in ceea ce priveste rata de vaccinare. Mai exact, tara noastra are o rata de 4,41 de.

FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii opt ani si jumatate

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a opta crestere consecutiva in ianuarie 2021, cea mai mare din ultimii opt ani si jumatate, conform ultimului raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

Florin Citu: Rapelul la AstraZeneca e peste doua luni de zile, deci inca 800.000 de persoane vor putea fi programate pentru dozele primite in aceasta luna. Romania, locul 14 pe glob la campania de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca Romania va primi un total de 800. 000 de doze la AstraZeneca in luna februarie. Cum in cazul acestui vaccinrapelul se efectueaza la doua luni de zile de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )