Libnet.ro
UNICEF

13:45

Zbor al United Airlines, deviat din cauza unei altercatii intre doi pasageri

B1 B1,
Zbor al United Airlines, deviat din cauza unei altercatii intre doi pasageri

Zborul 1462 al United Airlines care se deplasa de la Newark catre Denver a efectuat o aterizare neprogramata pe aeroportul OHare din Chicago in urma unei dispute intre doi pasageri generate un dispozitiv de blocare. continuă pe B1

Zbor al United Airlines, deviat, din cauza unei altercatii intre pasageri

Zborul 1462 al United Airlines, care se deplasa de la Newark catre Denver, a aterizat neprogramat pe aeroportul OHare din Chicago, dupa ce doi pasageri s-au certat pe un dispozitiv de blocare a scaunului, relateaza Los Angeles Times, citat de Mediafax.

Islanda si-a inchis partial spatiul aerian din cauza unei eruptii a vulcanului Bardarbunga

Spatiul aerian in zona vulcanului Bardarbunga, cel mai mare din Islanda, a fost inchis, iar codul de alerta pentru aviatie a fost modificat la rosu, dupa o eruptie vulcanica de mici proportii, a anuntat Serviciul meteorologic islandez IMO), citat de AFP.

Pretul mierii ar putea creste cu 30% din cauza productiei slabe

Pretul mierii ar putea creste cu 30% din cauza productiei slabe, avertizeaza apicultorii din judetul Harghita, care spun ca in 2014 au obtinut cea mai slaba productie de miere din ultimii 50 de ani.

Scandal intre Guvern si Cotroceni din cauza proiectului autostrazii Comarnic - Brasov

Nou scandal intre palate din cauza proiectului autostrazii Comarnic - Brasov. Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrarilor la autostrada.

Caras-Severin: Doua trenuri au ramas blocate pe calea ferata din cauza furtunii

Ploile au creat mari probleme in judetul Caras-Severin. Doua trenuri interregio au fost blocate din cauza furtunii care a adus mai multi copaci pe linia de inalta tensiune. Cele doua trenuri au reusit sa.

Caras-Severin: Doua trenuri au ramas blocate pe calea ferata din cauza furtunii (VIDEO)

Ploile au creat mari probleme in judetul Caras-Severin. Doua trenuri interregio au fost blocate din cauza furtunii care a adus mai multi copaci pe linia de inalta tensiune. Cele doua trenuri au reusit sa.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale, din cauza ploii torentiale si a vantului. Intarzieri ale trenurilor spre Bucuresti

Circulatia se desfasoara ingreunat pe mai multe drumuri nationale, duminica dimineata, din cauza ploii torentiale si a vantului puternic, vizibilitatea fiind redusa pe artere rutiere din Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Teleorman, dar si in Capitala, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Peste 450 de nou-nascuti din Bacau nu au fost imunizati impotriva hepatitei B din cauza crizei de vaccin

Peste 450 de nou-nascuti din judetul Bacau nu au fost imunizati impotriva hepatitei B in ultima luna din cauza crizei de vaccin, relateaza Mediafax. Cele trei maternitati din judetul Bacau se confrunta cu.

EXCLUSIV Furnizorii de internet au facut plangere penala la DNA impotriva conducerii arbitrului telecom din cauza proiectului NetCity

Asociatia nationala a furnizorilor de internet ANISP) a facut plangere penala la DNA in 21 iulie 2014 impotriva presedintelui si directorului juridic din ANCOM - autoritatea nationala de reglementare in telecomunicatii pentru ca nu iau nici o masura pentru respectarea propriului aviz conform emis la proiectul NetCity prin care s-au constatat nereguli la NetCity, reteaua subterana de fibra optica din Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro Mihai Batraneanu, presedintele asociatiei. In replica, ANCOM spune ca nu are atributii legale de verificare a implementarii masurilor prevazute in avizul sau si ca singurii care pot rezolva situatia sunt administratorul Netcity si Primaria Municipiului Bucuresti sau utilizatorii retelei Netcity.

Grupul elvetian Goldbach urmareste sa vanda operatiunile de reprezentare media din Romania din cauza conditiilor economice si legislative dificile. Alin Alecu, Goldbach Romania: Ordonanta publicitatii TV din 2013 - o deceptie

Grupul elevetian Goldbach, care vinde spatiu publicitar pentru numeroase media locale si regionale, precum si peste 80 de site-uri, inclusiv HotNews. ro, intentioneaza sa vanda operatiunile din Romania ca urmare a conditiiloe economice dificile din prima parte a anului 2014 si din cauza schimbarilor legislative din 2013. Un comunicat Goldbach vorbeste despre decizia Goldbach de a-si reconsidera prezenta pe piata din Romania, iar Alin Alecu, general manager al operatiunii din Romania, a spus marti pentru HotNews. ro ca au inceput demersurile pentru vanzarea regiei locale, proces care ar trebui sa se incheie inainte de sfarsitul anului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )