Libnet.ro
UNICEF

14:16

Pretul mierii ar putea creste cu 30% din cauza productiei slabe

România Liberă România Liberă,
Pretul mierii ar putea creste cu 30% din cauza productiei slabe

Pretul mierii ar putea creste cu 30% din cauza productiei slabe, avertizeaza apicultorii din judetul Harghita, care spun ca in 2014 au obtinut cea mai slaba productie de miere din ultimii 50 de ani. continuă pe România Liberă

Rusia: Inflatia va creste cu un punct procentual din cauza embargoului alimentar pe produsele din Occident/ Economia este in pragul recesiunii

Embargoul decretat de Rusia asupra produselor alimentare americane si europene, ca raspuns la sanctiunile Occidentului legate de criza din Ucraina, va duce la o crestere de cel putin un punct procentual a inflatiei, care va depasi 7%, a estimat marti un oficial din cadrul ministerului economiei, scrie AFP.

Tariful pentru distributia si transportul energiei termice din Capitala ar putea creste pana la 21% pentru agentii economici si 10% pentru consumatorii casnici. Primaria Capitalei analizeaza posibilitatea de a subventiona aceasta majorare

Tariful pentru distributia si transportul energiei termice din Capitala, furnizata de RADET, ar putea creste cu circa 10,7% pentru consumatorii casnici si 21,41% pentru consumatorii non-casnici, potrivit unui proiect de hotarare aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei. Aceasta propunere de majorare vine dupa ce si ELCEN a majorat la sfarsitul anului 2013 pretul de producere a gigacaloriei de la 151,42 lei Gcal la 168,81 lei/Gcal fara TVA. Astfel, per total, daca se va aproba si majorarea tarifului de transport, gigacaloria va creste cu aproape 30 de lei, de la 320 lei la circa 350 lei. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat pentru HotNews. ro ca analizeaza posibilitatea de a subventiona aceasta majorare.

Scandal intre Guvern si Cotroceni din cauza proiectului autostrazii Comarnic - Brasov

Nou scandal intre palate din cauza proiectului autostrazii Comarnic - Brasov. Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrarilor la autostrada.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale, din cauza ploii torentiale si a vantului. Intarzieri ale trenurilor spre Bucuresti

Circulatia se desfasoara ingreunat pe mai multe drumuri nationale, duminica dimineata, din cauza ploii torentiale si a vantului puternic, vizibilitatea fiind redusa pe artere rutiere din Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Teleorman, dar si in Capitala, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Caras-Severin: Doua trenuri au ramas blocate pe calea ferata din cauza furtunii

Ploile au creat mari probleme in judetul Caras-Severin. Doua trenuri interregio au fost blocate din cauza furtunii care a adus mai multi copaci pe linia de inalta tensiune. Cele doua trenuri au reusit sa.

Caras-Severin: Doua trenuri au ramas blocate pe calea ferata din cauza furtunii (VIDEO)

Ploile au creat mari probleme in judetul Caras-Severin. Doua trenuri interregio au fost blocate din cauza furtunii care a adus mai multi copaci pe linia de inalta tensiune. Cele doua trenuri au reusit sa.

Trenuri spre Bucuresti au intarzieri din cauza furtunii

Mai multe trenuri care vin si pleaca din Bucuresti Nord au intarzieri intre 30 si 60 de minute.

Zbor al United Airlines, deviat, din cauza unei altercatii intre pasageri

Zborul 1462 al United Airlines, care se deplasa de la Newark catre Denver, a aterizat neprogramat pe aeroportul OHare din Chicago, dupa ce doi pasageri s-au certat pe un dispozitiv de blocare a scaunului, relateaza Los Angeles Times, citat de Mediafax.

Zbor al United Airlines, deviat din cauza unei altercatii intre doi pasageri

Zborul 1462 al United Airlines care se deplasa de la Newark catre Denver a efectuat o aterizare neprogramata pe aeroportul OHare din Chicago in urma unei dispute intre doi pasageri generate un dispozitiv de blocare.

Peste 450 de nou-nascuti din Bacau nu au fost imunizati impotriva hepatitei B din cauza crizei de vaccin

Peste 450 de nou-nascuti din judetul Bacau nu au fost imunizati impotriva hepatitei B in ultima luna din cauza crizei de vaccin, relateaza Mediafax. Cele trei maternitati din judetul Bacau se confrunta cu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )