Libnet.ro
UNICEF

20:00

Zece ani de inchisoare pentru agresorul de la cofetaria Oli din Ploiesti. Un an pentru fiecare lovitura de cutit

Adevărul Adevărul,
Zece ani de inchisoare pentru agresorul de la cofetaria Oli din Ploiesti. Un an pentru fiecare lovitura de cutit

Catalin Badalau, tanarul care in vara acestui an si-a injunghiat iubita cu mai multe lovituri de cutit, in timp ce fata se afla la serviciu, la cofetaria Oli din cadrul Complexului Nord din Ploiesti, a fost condamnat la zece ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Procurorii au cerut doi ani de inchisoare pentru Neymar in urma transferului sau fraudulos la Barcelona

Procuratura spaniola a solicitat o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru fotbalistul brazilian Neymar, pentru rolul sau jucat in cazul de coruptie din jurul transferului sau de la FC Santos la FC Barcelona.

Procurorii spanioli cer zece ani si jumatate de inchisoare si o amenda de 14 milioane de euro pentru Samuel Etoo

Procurorii spanioli cer ca fostul fotbalist al echipei FC Barcelona, Samuel Etoo, sa fie condamnat la zece ani si jumatate de inchisoare si amendat cu 14 milioane de euro pentru patru delicte de frauda fiscala pe care jucatorul le-ar fi comis in perioada 2006-2009.

Procurorii spanioli cer zece ani si jumatate de inchisoare si o amenda de 14 milioane de euro pentru Eto'o

Procurorii spanioli cer ca fostul fotbalist al echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, sa fie condamnat la zece ani si jumatate de inchisoare si amendat cu 14 milioane de euro pentru patru delicte de frauda fiscala pe care jucatorul le-ar fi comis in perioada 2006-2009, informeaza El Pais, citat de News. ro.

CET Govora si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract 360 milioane euro pe zece ani, pentru aburul industrial

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol,.

CET Govora si Ciech Soda au incheiat un contract de 360 milioane euro, pe zece ani

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol, administratorul judiciar al CET Govora.

FOTO. Un caricaturist risca 25 de ani de inchisoare pentru ca a pretins ca este autorul personajului Kung Fu Panda

Un caricaturist amator risca pana la 25 de ani de inchisoare dupa ce a pretins in mod fals ca producatorii de la Hollywood i-au furat ideea in privinta personajului Kung Fu Panda, scrie Sky News.

Probleme pentru Neymar: Procurorii cer doi ani de inchisoare pentru atacantul Barcelonei intr-un dosar de coruptie

Procurorii spanioli cer o pedeapsa de doi ani de inchisoare si o amenda de 10 milioane de dolari pentru Neymar, atacantul Barcelonei, intr-un caz de coruptie legat de controvesatul sau transfer de la.

Ministerul Muncii anunta ca va lansa programul Prima camera pentru tinerii care ies din sistemul institutionalizat

Ministerul Muncii va lansa, la inceputul anului viitor, programul Prima camera pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor de peste 18 ani care ies din sistemul institutionalizat, proiect care reprezinta un sprijin pentru dezvoltarea.

Ministerul Muncii anunta ca va lansa programul Prima camera pentru tinerii care ies din sistemul institutionalizat

Ministerul Muncii va lansa, la inceputul anului viitor, programul Prima camera pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor de peste 18 ani care ies din sistemul institutionalizat, proiect care reprezinta un sprijin pentru dezvoltarea deprinderilor unei vieti independente, a anuntat, luni, Dragos Pislaru, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, adaugand ca, pentru o perioada de doi ani, cheltuielile cu plata chiriei si cele de intretinere vor fi suportate de stat, informeaza News. ro.

SCANDALOS. Primarita PSD Gabriela Firea sacrifica cinic bucurestenii pentru campania electorala: Oamenii din 111 blocuri din Drumul Taberei ar putea ramane fara caldura si apa calda in miez de iarna

Primaria Generala s-a opus opririi caldurii in apartamente pentru o zi, in noiembrie, ca Metrorex sa lucreze la metroul din Drumul Taberei. Totusi, termoficarea ar putea fi oprita in plina iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )