Libnet.ro
UNICEF

08:30

Zece capete de acuzare pentru Traian Basescu. Radu Tudor: Romania nu a mai avut parte de asemenea acuzatii la adresa unui presedinte!

Antena3 Antena3,
Zece capete de acuzare pentru Traian Basescu. Radu Tudor: Romania nu a mai avut parte de asemenea acuzatii la adresa unui presedinte!

Radu Tudor a comentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, confirmarea venita de la Parchetul General cu privire la numarul de dosare in care este cercetat in prezent Traian Basescu. Realizatorul. continuă pe Antena3

Parchetul de pe langa iCCJ confirma: Zece capete de acuzare pentru Traian Basescu

Anul 2015 a fost anul confruntarii totale Iohannis-Ponta. Acesta s-a incheiat cu retragerea prin demisie a lui Victor Ponta din functia de presedinte al PSD si din functia de prim ministru. Dosarul de la DNA si tragedia.

Radu Tudor, dupa condamnarea lui Mircea Basescu: Justitia confirma pe deplin tot ce a spus Antena 3

Justitia confirma pe deplin tot ceea ce a spus Antena 3, a spus Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, dupa condamnarea lui Mircea Basescu. Jurnalistul a comentat, intr-o interventie te.

Radu Tudor, apel pentru excluderea din magistratura a lui Vasilica Danilet

Radu Tudor a facut un apel catre CSM pentru excluderea din magistratura a judecatorului Vasilica Danilet, dupa ce acesta s-a pronuntat in public in favoarea perversiunilor sexuale. Radu Tudor face referire la.

Traian Basescu, despre condamnarea fratelui sau: Este o pedeapsa grea. Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu executare

Traian Basescu spera ca fratele sau Mircea sa aiba o sansa la Curtea de Apel Constanta, pentru a scapa de condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare pe care a primit-o de la Tribunalul Constanta.

Traian Basescu despre cei patru ani de inchisoare pentru fratele sau: Este o condamnare grea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca fratele sau, Mircea Basescu, a primit o condamnare grea, in conditiile in care a sustinut ca nu a luat niciodata bani, afirmand ca fratele trebuie sa respecte decizia tribunalului si sa recurga la caile legale de atac.

Reactia lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau

Traian Basescu, fratele lui Mircea Basescu, care a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul lui Bercea Mondial, a declarat pentru Adevarul ca acesta trebuie sa respecte legea si hotararile.

Traian Basescu, despre condamnarea fratelui sau la inchisoare: in continuare trebuie sa respecte legea. Nu are nevoie de imbarbatarea mea

Traian Basescu, fratele lui Mircea Basescu, care a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul lui Bercea Mondial, a declarat pentru Adevarul ca acesta trebuie sa respecte legea si hotararile instantei.

Parchetul a confirmat: Traian Basescu este anchetat in sapte dosare

Traian Basescu este anchetat in sapte dosare. Este informatia confirmata de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a solicitarilor Antenei 3. Asadar, pentru prima data,.

Apropiatii lui Traian Basescu si-au plasat copiii in afaceri controversate

Apropiatii lui Traian Basescu si-au plasat copiii in afaceri controversate pentru a-si ascunde afacerile pe care le deruleaza, scrie Jurnalul National. Exemplul fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe.

Alina Gorghiu respinge ideea unei aliante cu PMP: PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, sambata, la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu MP, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul presedinte crede doar in propria persoana, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )