Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu, despre condamnarea fratelui sau: Este o pedeapsa grea. Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre condamnarea fratelui sau: Este o pedeapsa grea. Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu executare

Traian Basescu spera ca fratele sau Mircea sa aiba o sansa la Curtea de Apel Constanta, pentru a scapa de condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare pe care a primit-o de la Tribunalul Constanta. continuă pe Adevărul

Ce spune Traian Basescu despre CONDAMNAREA fratelui sau, Mircea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca fratele sau, Mircea Basescu, a primit o condamnare grea.

Traian Basescu, despre condamnarea fratelui sau la inchisoare: in continuare trebuie sa respecte legea. Nu are nevoie de imbarbatarea mea

Traian Basescu, fratele lui Mircea Basescu, care a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul lui Bercea Mondial, a declarat pentru Adevarul ca acesta trebuie sa respecte legea si hotararile instantei.

Reactia lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau

Traian Basescu, fratele lui Mircea Basescu, care a fost condamnat la inchisoare cu executare in dosarul lui Bercea Mondial, a declarat pentru Adevarul ca acesta trebuie sa respecte legea si hotararile.

Traian Basescu despre cei patru ani de inchisoare pentru fratele sau: Este o condamnare grea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca fratele sau, Mircea Basescu, a primit o condamnare grea, in conditiile in care a sustinut ca nu a luat niciodata bani, afirmand ca fratele trebuie sa respecte decizia tribunalului si sa recurga la caile legale de atac.

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, despre condamnarea lui Mircea Basescu: Speram sa primeasca sapte ani de inchisoare

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Izaura Anghel, fiica interlopului Bercea Mondial, implicat in acest caz, a comentat sentinta.

PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu Miscarea Populara, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul presedinte crede doar in propria persoana, transmit surse din presa.

Alina Gorghiu respinge ideea unei aliante cu PMP: PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, sambata, la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu MP, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul presedinte crede doar in propria persoana, informeaza Agerpres.

Traian Basescu sustine ca Antena 3 este de vina pentru condamnarea fratelui sau

Traian Basescu spune ca doar Antena 3 este de vina pentru condamnarea fratelui sau. Mai mult, intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte pune presiune pe magistratii care judeca recursul. Mircea.

Poate fi implicat Traian Basescu in dosarul fratelui sau? Ce spun avocatii

Mircea Basescu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul mormanului cu bani. Pe filmari, Mircea Basescu spune ca Traian stie de bani. Avocatii spun ca totusi Traian Basescu nu poate fi im.

Adrian Ursu, despre condamnarea lui Mircea Basescu: Cei 4 ani cu executare se vor transforma in doar cateva luni de inchisoare

Realizatorul emisiunii Secvential, Adrian Ursu, a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, condamnarea la 4 ani de inchisoare cu executare a lui Mircea Basescu in dosarul mormanului cu bani. Cei 4 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )