Libnet.ro
UNICEF

19:00

Zece predictii despre atacurile cibernetice din 2020

Adevărul Adevărul,
Zece predictii despre atacurile cibernetice din 2020

Anul 2019 va stabili un nou record in care numarul amenintarilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca in 2020 atacurile vor deveni din ce in ce mai sofisticate, cu consecinte devastatoare pentru oameni si companii. continuă pe Adevărul

Predictii Bitdefender despre atacurile cibernetice din 2020 - Dispozitive tot mai vulnerabile, atacuri sofisticate si lupta neincetata pentru dreptul la intimitate

Anul 2019 va stabili un nou record in care numarul amenintarilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca in 2020 atacurile vor deveni din ce in ce mai sofisticate, cu consecinte devastatoare pentru oameni si companii. Bitdefender estimeaza ca numarul vulnerabilitatilor raportate va creste in 2020, statele se vor implica sub acoperire in atacuri informatice atribuite altor tari, iar dezvoltarea tehnologiilor deepfake in scopuri de criminalitate informatica va genera o noua plaja de atac pentru infractori.

Ce a anuntat Vlad Gherman despre colegul lui din Sacrificiul de la Antena 1. Dezvaluiri despre Denis Hanganu

Serialul Sacrificiul in aceasta seara este la final de sezon, iar toti cei au facut parte din echipa de actori ai productiei Antena 1, au regrete dar si bucurii dupa filmarile la acest serial. Printre ei se numara si Vlad Gherman. Ce a anuntat Vlad Gherman despre colegul lui din Sacrificiul de la Antena 1 .

IN TRIMESTRUL INTAI DIN 2020 Banque du Caire se listeaza la Bursa din Cairo

Banque du Caire Bank of Cairo) va scoate la vanzare anul viitor, printr-o oferta publica initiala la Bursa din Cairo, o cota de 30-40% din institutia financiara, conform anuntului facut recent de presedintele-director executiv al bancii, Tarek Fayed, citat de egypttoday. com. Listarea este planuita pentru primul trimestru din 2020.

Ce se intampla cu amenzile din 2020, conform premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a venit cu un anunt legat de cuantumul amenzilor din 2020. De la 1 ianuarie, ar putea creste salariul minim, asa ca ar trebui sa creasca si punctul de amenda. De la 1.

Romania, iN LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC! O pierdere URIASA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

Conditiile in care mai poti cumpara din 2020 cartele prepay in Romania

De la 1 ianuarie 2020 se schimba legea privind cartelele telefonice prepay. Si ar fi bine sa stii cateva lucruri ca sa fii pregatit. Dupa cazul Caracal, vanzarea cartelelor telefonice prepay.

Florin Citu anunta ca taxa bancara introdusa prin Ordonanta lacomiei va disparea din 2020

Din OUG 114 dispare taxa bancara, a anuntat vineri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a precizat ca trebuie modificate atat OUG 1142018, cat si OUG 142019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )