Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de indragostiti din toata tara se vor casatori la trecerea dintre ani in fata Portii Sarutului

Adevărul Adevărul,
Zeci de indragostiti din toata tara se vor casatori la trecerea dintre ani in fata Portii Sarutului

15 cupluri din diferite zone ale tarii vor veni in noaptea dintre ani in municipiul Targu Jiu pentru a-si uni destinele in fata Portii Sarutului, opera de arta a marelui sculptor Constantin Brancusi. continuă pe Adevărul

Peste 16.000 de locuri de munca sunt disponibile acum in toata tara

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a transmis ca 16. 350 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad.

Protestele functionarilor APIA nu au dat roade, salarii scad. Director: Dupa primul salariu, nu doar noi, ci 80% dintre bugetari vor fi nemultumiti

Conflictul iscat intre functionarii APIA din toata tara si conducerea Ministerului Agriculturii nu s-a incheiat, salariatii nereusind, dupa saptamani de protest, sa schimbe situatia, astfel ca, de la 1 ianuarie 2018, salariile acestora vor scadea.

Rusia: Liderul opozitiei cere proteste masive in toata tara pe 28 ianuarie si boicotarea alegerilor prezidentiale

Aleksei Navalnii, liderul Opozitiei ruse, a facut un apel public pentru proteste masive in toata Rusia pe 28 ianuarie, transmite Reuters. Navalnii, care a fost impiedicat de autoritati sa candideze la alegerile prezidentiale din martie impotriva lui Putin, le cere rusilor sa sustina prin proteste boicotarea prezidentialelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )