Libnet.ro
UNICEF

18:45

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Germania

Antena3 Antena3,
Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Germania

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Munchen. Au fost luati de membrii unei organizatii pentru protectia animalelor fara stapan, care se temeau ca cei 31 de caini vor fi eutanasiati. continuă pe Antena3

Noi planuri pentru viitorul retelei de autostrazi din Romania? Directorul de la Autostrazi: De la Sebes pana la Bors vom da autostrada in concesiune. Coridorulul IV sa-l inchidem prin Brasov, sa-l deschidem spre Moldova

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), Narcis Neaga, a declarat marti, la Bistrita, ca tronsonul Sebes-Bors din autostrada Transilvania va fi, cel mai probabil, concesionat in totalitate, potrivit Agerpres. Neaga a declarat ca in 2014 se vor continua lucrarile la tronsonul Bors - Suplacu de Barcau si ca, cel mai probabil, continuarea pana langa Cluj Napoca tronsonul Suplacu de Barcau - Nadaselu) sa fie construit in concesiune, in timp ce pentru Sebes - Turda ofertele la licitatie se primesc marti. Potrivit lui Neaga intregul traseu de la granita de vest din Bihor si pana la Sebes va fi dat in concesiune, adica o companie va administra autostrada si va percepe taxa. Trebuie sa inchidem Coridorul IV prin Brasov, eventual, daca se poate, si o ramura spre Pitesti. Sa-l inchidem prin Brasov si sa-l deschidem spre Moldova, a declarat Narcis Neaga, in contradictie cu proiectele prioritare pe care le finanteaza UE.

Clasament de pus in rama: cele doua echipe ale Craiovei au ajuns intr-o situatie inedita in liga secunda

Ca la craioveni, la nimeni! Orasul n-a avut nicio echipa in primele doua ligi, in 2011-2012 si in 2012-2013, pentru ca, din acest sezon, sa aiba doua cluburi in B2! Si cu acelasi nume si cu acelasi obiectiv: promovarea in Liga I. Ultima runda a dat nastere la o situatie si mai bizara.

Trei masini unice in lume, refacute intr-un atelier din Romania

Masina e ca vinul, cu cat mai veche cu atat mai valoroasa. O demonstreaza sutele de pasionati din intreaga lume care cauta sa reconditioneze modele rare si sa le vanda apoi la licitatii cu milioane de euro. Multre dintre aceste epave ajung intr-un.

Creatoarea lui Harry Potter, impresionata de imaginile din orfelinatele romanesti. Faimoasa autoare va ajuta orfanii din Romania

Faimoasa autoare a seriei Harry Potter va da o mana de ajutor orfanilor din Romania si alte tari europene. intr-un interviu acordat ziarului Daily Mail, scriitoarea spune ca vrea sa relanseze activitatea or.

Pleaca Bendeac din Romania? Iata ce decaratii face actorul!

Dupa tot scandalul creat in jurul faptului a a vrut sa il aduca in platoul emisiunii iComedy pe insusi inamicul numarul 1 al Antenelor, Radu Banciu, iata ca Mihai Bendeac a fost dat afara de la Antena 1 si isi ia cu regret la revedere si de la emisiunea Romania Danseaza. Bendeac .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )