Libnet.ro
UNICEF

08:00

Zeci de mineri vor pleca pe jos, din Targu Jiu, spre Bucuresti, intr-un mars de protest impotriva disponibilizarilor de la Complexul Energetic Oltenia (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de mineri vor pleca pe jos, din Targu Jiu, spre Bucuresti, intr-un mars de protest impotriva disponibilizarilor de la Complexul Energetic Oltenia (VIDEO)

Zeci de mineri din Gorj vor pleca pe jos luni intr-un mars de 320 de kilometri, de la Targu Jiu pana la Bucuresti. Acestia vor protesta fata de situatia Complexului Energetic Oltenia si a. continuă pe B1

Municipiul Targu Jiu va fi supravegheat video cu peste 100 de camere, care vor inregistra si stoca chiar si numerele masinilor

Municipiul Targu Jiu va fi o adevarata cazemata, dupa ce va fi implementat un sistem de monitorizare a traficului, care va cuprinde peste 100 de camere de supraveghere video.

Vizitati Palatul Toldalagi din Targu Mures

Palatul Toldalagi, printre cele mai frumoase cladiri baroce transilvanene si primul palat nobiliar ridicat in Targu Mures dupa instalarea in oras a Tablei Regesti forul judecatoresc suprem al Transilvaniei), in secolul al XVIII-lea, a fost restaurat complet dupa 8 ani de cercetari si lucrari de reabilitare. Palatul Toldalagi, adaposteste Muzeul de Etnografie si Arta Populara din Targu Mures.

Tricolorii vor pleca la patru ace in Franta. A fost prezentata tinuta oficiala a jucatorilor nostri la Euro 2016

Nationala Romaniei va participa din nou dupa opt ani la un turneu final, iar prezenta la Euro 2016 va aduce ceva nou si din punct de vedere al imaginii.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )