Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Zeci de nave sunt blocate la Corabia, din cauza scaderii nivelului apei: Portul Comercial Corabia, inchis din cauza secetei (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de nave sunt blocate la Corabia, din cauza scaderii nivelului apei: Portul Comercial Corabia, inchis din cauza secetei (VIDEO)

Zeci de nave sunt blocate din cauza secetei la Corabia. Seceta a inchis Portul Comercial Corabia, folosit de obicei pentru transportul fluvial al produselor agricole, informeaza B1 TV. Din cauza scaderii. continuă pe B1

O insula noua s-a ivit in mijlocul Dunarii din cauza scaderii alarmante a nivelulului fluviului. Cati bani pierd comerciatii si cum e traficul pe Dunare

Cotele apelor Dunarii au ajuns, la Galati, la unul dintre cele mai scazute niveluri din ultimul sfert de secol, iar acest lucru da batai de cap navigatorilor, care sunt nevoiti sa suporte cheltuieli mai mari pentru transportul de marfuri si calatori. in plus, din cauza aparitiei unor bancuri de nisip in albia fluviului, a crescut foarte mult riscul de naufragiu.

17 convoaie sunt BLOCATE la Zimnicea din cauza nivelului scazut al Dunarii

17 convoaie stationeaza in zona Zimnicea, din cauza cotelor scazute ale Dunarii.

California: Peste 13.000 de oameni, indemnati sa paraseasca locuintele din cauza incendiilor

Autoritatile au indemnat peste 13. 000 de persoane sa paraseasca locuintele din cauza incendiilor care continua sa devasteze California. Cel mai mare incendiu, numit Rocky, aparut din cauza secetei, a distrus.

17 convoaie stationeaza la Zimnicea din cauza nivelului scazut al Dunarii

17 convoaie stationeaza in zona Zimnicea, din cauza cotelor scazute ale Dunarii.

CARNAGIU in India, dupa ce doua trenuri au DERAIAT din cauza inundatiilor

Cel putin 20 de persoane au murit si alte 100 au fost ranite in India, dupa ce doua trenuri expres au deraiat, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza inundatiilor.

Profitul BMW scade din cauza costurilor mari

Profitul net al BMW AG, cel mai mare producator mondial de automobile de lux, a scazut cu 1% in trimestrul al doilea din 2015, din cauza costurilor mai ridicate cu lansarea noilor modele si a slabirii pietei din China.

Arges: Un tanar de 34 de ani s-a spanzurat din cauza unei relatii interzise de parintii mamei copilului sau

Un tanar de 34 de ani din Arges s-a spanzurat din cauza familiei mamei copilului sau care nu era de acord cu relatia dintre cei doi, fata fiind minora. Barbatul si-a anuntat gestul pe contul sau de Facebook,.

Venezuela nu va mai produce bere din cauza lipsei ingredientelor necesare

Producatorii de bere din Venezuela nu vor mai produce bautura spumoasa din luna august din cauza ca nu se vor mai putea importa materiile prime necesare. Estimarile arata ca in prima saptamana din luna.

Standard Poors intentioneaza sa scada nota de solvabilitate financiara a UE, din cauza sprijinului acordat Greciei

Nota de solvabilitate financiara a Uniunii Europene ar putea fi scazuta de agentia de rating Standard Poors SP), in special din cauza sprijinului acordat Greciei, o tara cu risc ridicat, informeaza.

Imagini dramatice in Ierusalim. Oamenii si-au parasit casele din cauza unui incendiu

Locuitorii din Ierusalim si-au abandonat casele din cauza unui puternic incendiu de vegetatie. Flacarile au ajuns la marginea orasului, unde au distrus mai multe locuinte. Autostrada care duce la Ierusalim a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2683 seconds )