Libnet.ro
UNICEF

12:00

Zegrean nu a fost nominalizat pentru functia de judecator al CJUE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zegrean nu a fost nominalizat pentru functia de judecator al CJUE

Camelia Toader, Laura Ivanovici si Claudia Costea au fost nominalizate pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), Guvernul urmand sa stabileasca cine va reprezenta tara noastra la aceasta institutie. Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, si-a depus, de asemenea, candidatura, dar nu se regaseste pe lista. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt nominalizarile pentru functia de judecator la CJUE

Camelia Toader, Laura Ivanovici si Claudia Costea au fost nominalizate, in urma interviurilor sustinute la Ministerul Justitiei, pentru functia de judecator la CJUE, informeaza Mediafax.

Augustin Zegrean, respins pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a UE

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost respins la concursul pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Zegreanu nu va fi printre candidatii desemnati sa.

Reactie nervoasa a unui sef de la Compania de Autostrazi, dupa ce este intrebat de ce s-a acordat fara licitatie un contract unei firme a carui patron a fost condamnat pentru mita: Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun inter

Florin Dascalu, directorul Directiei Intretinere Autostrazi din CNADNR a avut o reactie nervoasa la adresa unui reporter Digi 24 cand, in timpul unui interviu, a fost intrebat de ce Compania de Autostrazi a atribuit direct, fara licitatie, un contract pentru material antiderapant catre o firma a carui patron a fost condamnat definitiv tocmai pentru ca a dat mita ca sa musamalizeze lucrari de mantuiala facute la drumuri. Directorul din CNADNR a refuzat sa raspunda la intrebare sau sa mai continue interviul, i-a reprosat purtatorului de cuvant al institutiei sa nu mai vina la el cu astfel de jurnalisti. Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun interviu, a mai spus oficialul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )