Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care sunt nominalizarile pentru functia de judecator la CJUE

România Liberă România Liberă,
Care sunt nominalizarile pentru functia de judecator la CJUE

Camelia Toader, Laura Ivanovici si Claudia Costea au fost nominalizate, in urma interviurilor sustinute la Ministerul Justitiei, pentru functia de judecator la CJUE, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Zegrean nu a fost nominalizat pentru functia de judecator al CJUE

Camelia Toader, Laura Ivanovici si Claudia Costea au fost nominalizate pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), Guvernul urmand sa stabileasca cine va reprezenta tara noastra la aceasta institutie. Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, si-a depus, de asemenea, candidatura, dar nu se regaseste pe lista.

Apple a lansat Apple Watch. Care sunt preturile pentru acest gadget

Apple a prezentat luni Apple Watch, primul produs nou al companiei din ultimii cinci ani, un dispozitiv destinat sa faca informaiile disponibile la incheietura mainii si care deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei produselor purtabile .

INFOGRAFIC: Vezi care sunt concurentii pentru Apple Watch

Apple Watch va fi lansat la ora 20:00 ora Romaniei) in Statele Unite ale Americii. Compania Apple a promis pentru noul gadget peste 1000. 000 de aplicatii la lansarea noului terminal si va exista chiar un canal dedicat in cloud numit iWatch de unde clientii isi pot descarca aplicatiile .

Augustin Zegrean, respins pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a UE

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost respins la concursul pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Zegreanu nu va fi printre candidatii desemnati sa.

Care sunt sectoarele de care sunt interesati investitorii britanici

In urmatoarele doua zile o delegatie formata din reprezentantii a aproximativ 50 de afaceri din Marea Britanie vor ajunge la Bucuresti pentru o serie de seminare, conferinte, intalniri, si posibilitati de socializare, potrivit site-ului Guvernului Britanic.

ANOSR a cerut demisia rectorului Universitatii de Arhitectura din Bucuresti. Care sunt motivele

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) cere demisia rectorului Universitatii de Arhitectura si Urbanism Bucuresti, Zeno Bogdanescu, si solicita Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii sa verifice daca acesta a fost colaborator al fostei Securitati, potrivit Mediafax.

Prima sedinta a Comisiei de revizuire a Constitutiei, dupa un an: Care sunt prioritatile membrilor

Comisia de revizuire a Constitutiei isi reia, luni, activitatea, la un an dupa ce Curtea Constitutionala a respins proiectul de revizuire adoptat de Parlament, relateaza Mediafax. in prima sedinta de lucru, membrii Comisiei vor stabili conducerea si programul de lucru pentru perioada urmatoare.

Romania contrazice tendinta separatista din Europa? Care sunt sansele unirii cu Republica Moldova

La cateva luni dupa ce 2. 000 de moldoveni au organizat un mars pe strazile Chisinaului pentru a cere unirea Republicii Moldova cu Romania, un grup de parlamentari romani promoveaza ideea reunificarii dintre cele doua tari.

Publicitatea romaneasca, inscrisa in lupta globala. Care sunt formele rapide de propagare a informatiei

Mediul rural este o piata noua pentru publicitatea online , fiind la un nivel de dezvoltare asemanator cu cel urban din perioada 2007-2008. Rezultatele studiului de Audienta si trafic de internet au fost.

Mofturi in inchisoare: care sunt marile nemultumiri ale polticienilor si afaceristilor ajunsi dupa gratii

Catusele au devenit mai degraba un simbol al eroismului decat al penitentei, apa calda e prea putina in inchisori, camera prea mica, oamenii care isi ispasesc pedepsele trebuie separati dupa orientarea sexuala, iar restrictiile impuse in inchisori sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )