Libnet.ro
UNICEF

15:15

7 zile de carantina plus test Covid pentru turistii care vor sa viziteze Belgia

România Liberă România Liberă,
7 zile de carantina plus test Covid pentru turistii care vor sa viziteze Belgia

Masura introdusa de autoritatile belgiene din ultima zi a anului 2020 va ramane in vigoare cel putin. continuă pe România Liberă

Turcia nu mai impune obligativitatea testului Covid pentru turistii aflati in tranzit aerian

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca autoritatile turce au transmis noi informatii referitoare la.

Noi reguli de calatorie. Canada va solicita calatorilor care patrund pe teritoriul sau un test Covid-19 negativ

Toate persoanelecare sosesc pe teritoriul Canadei li se va cere sa prezinte un test COVID-19 negativ, care sa fie facut in ultimele trei zile inainte de intrarea in tara, au transmis, miercuri.

Canada va solicita strainilor care patrund pe teritoriul sau un test COVID-19 negativ

Mai multi ministri canadieni au anuntat miercuri, in cadrul unui briefing de presa, ca persoanelor care sosesc pe teritoriul Canadei li se va cere sa prezinte un test COVID-19 negativ, care sa fie facut in ultimele trei zile inainte de sosire, informeaza AFP.

Coronavirus: Canada va solicita calatorilor care patrund pe teritoriul sau un test COVID-19 negativ

Mai multi ministri canadieni au anuntat miercuri, in cadrul unui briefing de presa, ca persoanelor care sosesc pe teritoriul Canadei li se va cere sa prezinte un test COVID-19 negativ, care sa fie facut in ultimele trei zile inainte de sosire, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, medicul Paul Ichim are un mesaj transant pentru romanii care refuza vaccinarea anti-COVID

Seful Sectiei Chirugie, de la Spitalul Judetean Galati are un mesaj extrem de transant pentru romanii coronasceptici si pentru cei care refuza vaccinare anti-COVID. La randul sau, medicul nu a scapat de.

MAE anunta noi conditii pentru cei care intra in Polonia si Belgia si pentru tranzitarea Turciei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca, pana pe 17 ianuarie 2021, persoanele care intra din statele membre UE cu avionul sau autocarul in Polonia trebuie sa stea 10 zile in carantina. Masura nu se aplica anumitor categorii. Totodata, autoritatile belgiene au transmis ce persoane sunt exceptate de la prezentarea unui test PCR negativ Covid-19 la intrarea in stat. Persoanele care tranziteaza Turcia sunt atentionate ca trebuie sa prezinte un test negativ la Covid-19.

MAE: Persoanele care tranziteaza Turcia pe cale aeriana nu trebuie sa prezinte un test COVID-19

Toate persoanele, indiferent de cetatenie, care vor tranzita teritoriul Republicii Turcia pe cale aeriana, sunt exceptate de la obligativitatea prezentarii la imbarcarea in aeronava a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii, informeaza astazi Ministerul Afacerilor Externe.

Romanii care merg cu masina in Belgia si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore nu trebuie sa prezinte test COVID negativ Ce alte categorii de persoane sunt exceptate

Copiii cu varsta sub 12 ani sau persoanele care calatoresc pe alte rute decat aeriana sau maritima si care nu s-au aflat in strainatate mai mult de 48 de ore sunt exceptate de la obligatia de a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea in Belgia.

Canada va cere un test COVID-19 negativ pentru intrarea pe teritoriul sau

Mai multi ministri canadieni au anuntat miercuri ca persoanelor care sosesc pe teritoriul Canadei li.

MAE: Toti cei care tranziteaza Turcia pe cale aeriana sunt exceptati de la obligativitatea prezentarii la imbarcarea a unui test COVID-19

Potrivit MAE, incepand cu data de31 decembrie, toate persoanele,indiferent de cetatenie, care vor tranzita teritoriul Republicii Turciape cale aeriana, sunt exceptate de la obligativitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )