Libnet.ro
UNICEF

11:00

MAE: Persoanele care tranziteaza Turcia pe cale aeriana nu trebuie sa prezinte un test COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Persoanele care tranziteaza Turcia pe cale aeriana nu trebuie sa prezinte un test COVID-19

Toate persoanele, indiferent de cetatenie, care vor tranzita teritoriul Republicii Turcia pe cale aeriana, sunt exceptate de la obligativitatea prezentarii la imbarcarea in aeronava a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii, informeaza astazi Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii care tranziteaza Turcia pe cale aeriana nu mai au nevoie de test SARS-CoV-2 negativ

Toate persoanele care tranziteaza teritoriul Republicii Turcia pe cale aeriana sunt exceptate din 31 decembrie de la obligativitatea prezentarii la imbarcare a unui test molecular tip PCR pentru SARS-CoV-2, cu rezultat negativ. Obligativitatea prezentarii testului se mentine pentru cei care tranziteaza pe cale feroviara, rutiera si maritima, precizeaza MAE.

MAE: Toti cei care tranziteaza Turcia pe cale aeriana sunt exceptati de la obligativitatea prezentarii la imbarcarea a unui test COVID-19

Potrivit MAE, incepand cu data de31 decembrie, toate persoanele,indiferent de cetatenie, care vor tranzita teritoriul Republicii Turciape cale aeriana, sunt exceptate de la obligativitatea.

MAE anunta noi conditii pentru cei care intra in Polonia si Belgia. Ce se intampla cu cei care tranziteaza Turcia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca, pana pe 17 ianuarie 2021, persoanele care intra din statele membre UE cu avionul sau autocarul in Polonia trebuie sa stea 10 zile in carantina. Persoanele care tranziteaza Turcia sunt atentionate ca trebuie sa prezinte un test negativ la Covid-19.

STS: Persoanele care se inscriu online pentru vaccinare nu au nevoie de semnatura electronica

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) precizeaza ca persoanele care fac parte din etapa 3 a vaccinarii impotriva COVID-19 populatia generala) vor putea sa se inscrie in platforma electronica fara a avea obligatia de a detine un certificat digital calificat semnatura electronica).

MAE anunta noi conditii pentru cei care intra in Polonia si Belgia si pentru tranzitarea Turciei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca, pana pe 17 ianuarie 2021, persoanele care intra din statele membre UE cu avionul sau autocarul in Polonia trebuie sa stea 10 zile in carantina. Masura nu se aplica anumitor categorii. Totodata, autoritatile belgiene au transmis ce persoane sunt exceptate de la prezentarea unui test PCR negativ Covid-19 la intrarea in stat. Persoanele care tranziteaza Turcia sunt atentionate ca trebuie sa prezinte un test negativ la Covid-19.

Atentionare de calatorie pentru romanii care tranziteaza Marea Britanie: Un cod galben de gheata si zapada a fost anuntat pentru intreg teritoriul Regatului Unit

Romanii care se deplaseaza in Marea Britanie sunt averizati de MAE ca in intervalul 29 - 31 decembrie 2020, Regatul este afectat de fenomenul producerii de gheata si precipitatii sub forma de ninsoare, cu.

Noi loturi ale vaccinului COVID-19 au sosit pe cale aeriana in Romania cu DHL Express

DHL Express a inceput distributia internationala a vaccinului COVID-19. Primele avioane DHL care aduc vaccinul in Romania au ajuns astazi pe Aeroportul Henri Coanda and din Bucuresti, Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara si, respectiv, Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, conform unui comunicat trimis redactiei.

Spania va face un registru cu persoanele care refuza vaccinarea antiCOVID-19

Autoritatile spaniole vor tine un registru cu persoanele ce refuza sa se vaccineze impotriva COVID-19, fisier la care vor avea acces si alte state europene, dar nu va fi facut public, a anuntat luni ministrul spaniol al sanatatii, Salvador Illa, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )