Libnet.ro
UNICEF

06:00

Zile libere 2021 - Jumatate dintre ele sunt in weekend

Hotnews Hotnews,
 Zile libere 2021 - Jumatate dintre ele sunt in weekend

Romanii vor avea, anul viitor, 15 zile libere legale, conform Codului Muncii, insa doar sapte vor fi in timpul saptamanii fata de 11 in 2020. continuă pe Hotnews

Zile libere in 2021. Romanii vor avea libere 15 zile, sapte dintre acestea fiind in timpul saptamanii

Romanii vor avea 15 zile libere legale, 7 dintre acestea fiind in timpul saptamanii, pe parcursul anului 2021. Lunile ianuarie, mai si decembrie au fiecare cate trei zile libere.

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce .

Zile libere legale in 2021 pentru romani. Doar sapte dintre ele vor fi in cursul saptamanii

Romanii vor avea, anul viitor, 15 zile libere legale, conform Codului Muncii, insa doar sapte vor fi in timpul saptamanii fata de 11 in 2020. Celelalte opt vor pica in zile de sambata si.

Zile libere de Craciun si Revelion. Program de lucru de sarbatori

Zile libere de Craciun si Revelion. Sarbatorile se apropie si toata lumea este interesata de zilele libere legale de Craciun si de Revelion.

Pacientul cu hemofilie in Romania: Doar jumatate dintre bolnavi se afla sub tratament, iar bugetul alocat pentru un pacient este de 8-9 ori mai mic decat in tarile UE

615 romani sunt diagnosticati cu hemofilie, o boala genetica ce afecteaza cu precadere barbatii si care se manifesta prin sangerari necontrolate, cauzate de lipsa unui factor de coagulare in sange. Doar jumatate dintre ei se afla sub tratament, iar statul roman aloca un buget de 8-9 ori mai mic pentru tratarea unui pacient decat alte tari din Uniunea Europeana. Astazi s-a lansat Carta Alba a Hemofiliei, o analiza despre managementul hemofiliei in Romania, care ofera o serie de recomandari, atat din partea medicilor, cat si a asociatiilor de pacienti, pentru a imbunatati viata pacientilor hemofilici din Romania.

STUDIU Aproape jumatate dintre romani sunt tristi, mai furiosi si au un sentiment sporit de singuratate in perioada pandemiei

Primul studiu din Romania despre despre impactul pandemiei de COVID-19 asupra sanatatii fizice si mintale arata ca aproape jumatate dintre romani sunttristi, mai furiosi si au un sentiment sporit de singuratate in perioada pandemiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )