Libnet.ro
UNICEF

18:15

Zilele in care s-au produs cele mai multe accidente in Targoviste, dar si orele mortale

Adevărul Adevărul,
Zilele in care s-au produs cele mai multe accidente in Targoviste, dar si orele mortale

In perioada ianuarie aprilie, pe raza municipiului Targoviste au fost inregistrate 34 de accidente de circulatie, dintre care doua grave si 32 usoare, soldate cu ranirea grava a 7 persoane si vatamarea corporala usoara a altor 35. Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor a fost principala cauza a producerii accidentelor. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase: Una dintre marile probleme la noi este ca liderii nu accepta in jurul lor oameni care sa fi citit mai multe carti decat ei

Adrian Nastase a vorbit intr-un interviu despre calitatile pe care trebuie sa le aiba premierul Romaniei in 2018. Acesta a sustinut ca in alegerea politicianului pentru functia de prim-ministru trebuie sa se.

Adrian Nastase, despre Dancila: La noi liderii nu accepta in jurul lor oameni care sa fi citit mai multe carti decat ei

Adrian Nastase a vorbit intr-un interviu despre calitatile pe care trebuie sa le aiba premierul Romaniei in 2018. Acesta a sustinut ca in alegerea politicianului pentru functia de prim-ministru trebuie sa se.

Cele mai frumoase plaje din Grecia in care sa mergi in vacanta de vara

Grecia este una dintre destinatiile preferate de turistii care adora vacantele la plaja. Insa Grecia are mult mai multe de oferit: peisaje spectaculoase, experiente culinare, viata de noapte, istorie bogata si, nu in ultimul rand, ospitalitatea.

Cele 5 carti pe care Bill Gates le recomanda pentru aceasta vara: Este una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este cunoscut pentru faptul ca isi face timp sa citeasca cel putin 50 de carti pe an. Miliardarul american a compus o lista cu cele mai bune cinci carti pe care le-a citit in ultima vreme, pe care le recomanda ca lectura de vacanta in aceasta vara celor care ii citesc blogul.

Mai multe autobuze spre Ghimbav in acest weekend. in localitate se va desfasura un show aviatic

In acest weekend vor fi mai multe autobuze care vor circula spre capatul de linie IAR Ghimbav, pentru ca oamenii sa ajunga la spectacolul aviatic ce se va desfasura in localitate. Daca cerearea va fi mare, de Rusalii, va fi suplimentat si numarul autobuzelor care merg in Poiana Brasov.

Panica in Gorj. Strazile si mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii din Gorj intervin, joi, in comuna Scoarta, dupa ce, in urma unor ploi torentiale, strazile si mai multe gospodarii au fost inundate. Strazi pline de apa sunt si in Targu-Jiu si.

Efectele globale ale GDPR: Mai multe companii blocheaza accesul utilizatorilor europeni, pentru ca nu se pot conforma noilor reguli

Mai multe companii au ales optiunea nucleara si au decis sa blocheze accesul pentru toti utilizatorii europeni, cu mai putin de o zi inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari privind protectia datelor private General Data Protection Regulation, GDPR), scrie The Guardian.

Cele mai iubite spectacole de comedie din tara se joaca la Brasov

Saptamana Comediei aduce la Brasov cele mai renumite teatre din tara, dar si noua zile de voie buna si piese una si una. Pe langa spectacolele de la Teatrul Sica Alexandrescu, vor fi piese care se vor juca in strada.

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara.

Pompeo: i vom urmari peste tot n lume pe agentii iranieni si pe aliatii lor din Hezbollah si i vom zdrobi / n plus, SUA ameninta Iranul ca l va paraliza cu cele mai aspre sanctiuni din istorie

Statele Unite au amenintat sa paralizeze Iranul prin cele mai aspre sanctiuni din istorie in cazul in care tara nu raspunde mai multor conditii clare, printre care se numara renuntarea la programul sau nuclear si stoparea interventiilor sale armate in Orientul Mijlociu, scrie Times, preluata de Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )