Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai frumoase plaje din Grecia in care sa mergi in vacanta de vara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai frumoase plaje din Grecia in care sa mergi in vacanta de vara

Grecia este una dintre destinatiile preferate de turistii care adora vacantele la plaja. Insa Grecia are mult mai multe de oferit: peisaje spectaculoase, experiente culinare, viata de noapte, istorie bogata si, nu in ultimul rand, ospitalitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Primele declaratii despre NOUA RELATIE a lui Stefan Banica Jr.! Este vorba de una dintre cele mai frumoase femei din Romania!

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari, iar fosta componenta a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. Sorana a marturisit ca, desi sangele apa nu se face, ea si Stefan nu pr.

Ele sunt cele mai prefacute femei din zodiac!

Cu totii cunoastem persoane care sunt cam certate cu adevarul. Barbatii trebuie sa fie foarte atenti la minciunile femeilor, caci acestea pot fi extrem de distructive. Desi extrem de frumoase, unele fem.

Pompeo: i vom urmari peste tot n lume pe agentii iranieni si pe aliatii lor din Hezbollah si i vom zdrobi / n plus, SUA ameninta Iranul ca l va paraliza cu cele mai aspre sanctiuni din istorie

Statele Unite au amenintat sa paralizeze Iranul prin cele mai aspre sanctiuni din istorie in cazul in care tara nu raspunde mai multor conditii clare, printre care se numara renuntarea la programul sau nuclear si stoparea interventiilor sale armate in Orientul Mijlociu, scrie Times, preluata de Rador.

Care sunt cele mai bogate tari din lume

Marimea nu inseamna intotdeauna bogatie atunci cand vine vorba de tarile cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate in luna aprilie de catre Fondul Monetar International.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

Cele mai competitive economii din lume: Romania a urcat o treapta, ajungand pe locul 49 in clasament

Romania a urcat o treapta in clasamentul celor mai competitive economii din lume in 2018, clasandu-se pe locul 49 din 63 de tari, potrivit celei de-a 30-a editii a raportului Institutului pentru Management si Dezvoltare IMD) din Lausanne Elvetia), citata de Agerpres.

Cele 5 carti pe care Bill Gates le recomanda pentru aceasta vara: Este una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este cunoscut pentru faptul ca isi face timp sa citeasca cel putin 50 de carti pe an. Miliardarul american a compus o lista cu cele mai bune cinci carti pe care le-a citit in ultima vreme, pe care le recomanda ca lectura de vacanta in aceasta vara celor care ii citesc blogul.

Cele mai iubite spectacole de comedie din tara se joaca la Brasov

Saptamana Comediei aduce la Brasov cele mai renumite teatre din tara, dar si noua zile de voie buna si piese una si una. Pe langa spectacolele de la Teatrul Sica Alexandrescu, vor fi piese care se vor juca in strada.

Servicii medicale gratuite pentru locuitorii unuia dintre cele mai sarace cartiere din Galati

Un grup de galateni inimosi au purtat astazi discutii cu preotul paroh din cartierul Filesti pentru realizarea unei colecte publice, care sa asigure sustinerea financiara pentru efectuarea unor analize medicale de baza pentru locuitorii din zona.

Orban: Motiunea de cenzura, depusa cnd estimarile vor arata ca are cele mai mari sanse sa reuseasca

Liderul Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a reiterat, vineri seara, in judetul Alba, ca motiunea de cenzura impotriva guvernului va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca va avea cele mai mari sanse sa treaca, pana atunci urmand sa se poarte negocieri inclusiv cu anumiti social-democrati, conform Agerpres.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )