Libnet.ro
UNICEF

22:46

Ziua de 10 Mai, sarbatorita printr-un concert instrumental la Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
Ziua de 10 Mai, sarbatorita printr-un concert instrumental la Turnu Severin

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) organizeaza astazi la Drobeta Turnu Severin o serie de manifestari menite sa marcheze Ziua Independentei Romaniei. Evenimentul debuteaza cu un concert instrumental, sustinut de elevi de la Liceul I. St. Paulian. continuă pe Adevărul

Ziua de 10 mai, sarbatorita printr-un concert de gala

Orchestra Nationala Radio va invita la un Concert Regal, programat in onoarea zilei de 10 mai sarbatoare a regalitatii in Romania. Evenimentul va avea loc vineri, la ora 19. 00, la Sala Radio, in prezenta unor reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 4-10 mai

Iata Horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana4-10 mai 2015. Berbec - Ai de luat o decizie importanta in ceea ce priveste modul in care alegi sa iti investesti banii, fiind recomandat sa nu mai amani.

Ziua Independentei Romaniei, sarbatorita la Turnu Severin

Un eveniment de exceptie a fost organizat joi seara la Drobeta Turnu Severin de catre Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei cu ocazia Zilei Indepentei Romaniei. Dupa un concert instrumental au fost lansate 100 de lampioane colorate in zona de promenada Crisan.

Targul Anticarilor Rom-Antique, aflat la cea de-a 45-a editie, va avea loc la World Trade Center Bucuresti, in perioada 8-10 Mai 2015

Targul Anticarilor Rom-Antique isi deschide portile, in perioada 8-10 Mai 2015, la World Trade Center Bucuresti. Pentru a 45-a editie, aceasta manifestare de mare interes atat pe plan intern cat si.

Horoscopul amoros al saptamanii 4-10 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 4-10 mai 2015. Berbec Pasiuni ascunse, temeri, gelozi, dorinte si nevoi ies la suprafata in aceasta saptamana si iti dau batai de cap.

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 4-10 mai

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Osho Zen Tarot. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

ANM: Vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani; ploi intre 6 si 7 mai si dupa 9 - 10 mai

Vremea se anunta schimbatoare in urmatoarele doua saptamani, cu maxime diurne in prima parte a intervalului de 22-24 de grade, in special in partea de sud a tarii, si mai scazute cu pana la 9 grade Celsius dupa data de 7 mai, dar si din 9 - 10 mai, in toate regiunile, cand isi vor face aparitia si ploile, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru perioada 4-17 mai, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )