Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua in care coronavirusul a facut cele mai multe victime

Antena3 Antena3,
Ziua in care coronavirusul a facut cele mai multe victime

Numarul victimelor facute de coronavirus continua sa creasca. Duminica a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe morti, de la inceperea epidemiei. continuă pe Antena3

Tintele preferate ale Fiscului. Ce firme primesc cele mai multe controale de la ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a derulat anul trecut mai multe inspectii inopinate, iar tintele preferate au fost firmele de constructii, cele cu pierderi sau care au tranzactii cu partile afiliate.

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

Stirea asteptata de TOTI romanii: Cele mai intalnite DEFECTIUNI ale centralelor termice si cum pot remediate RAPID! Nu se astepta NIMENI la asta...

Cetralele termice se pot defecta, mai ales pe fondul uzurii, astfel ca trebuie sa fim atenti la toate semnele, potrivit playtech. ro, care a rezumat cele mai frecvente probleme ale acestor sisteme de.

Top 10 cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2020

Zeci de vedete cunoscute din industria cinematografica si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2020, insa doar zece dintre ele au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce a pus mai multe poze cu ea pe net: Toantelor, luati exemplu!

Anamaria Prodan nu a mai suportat criticile unor femei invidioase, asa ca a rabufnit in ultima postare de pe o retea de socializare. Ce poze le-a aratat carcotaselor si ce lectie le-a dat acestora? Vedeta s-a saturat pana peste cap de toate cele auzite in mediul online. Anamaria Prodan, lectie pentru carcotase Anamaria Prodan a .

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

Firmele de constructii, cele cu pierderi sau care au tranzactii cu partile afiliate, cele mai controlate de ANAF

Companiile de constructii, cele cu pierderi sau cele care fac parte dintr-un grup si care au tranzactii cu partile afiliate sunt cele mai controlate de ANAF, sustine firma de consultanta TPA Romania, intr-un comunicat remis, luni, Agerpres.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

TAROM anuleaza mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Vezi zborurile afectate

TAROM anuleaza mai multe zboruri spre si de la Londra, ca urmare a furtunii Ciara care a afectat traficul aerian din nordul si vestul Europei.

Cele mai puternice semne zodiacale. Scorpionii nu se opresc pana nu isi indeplinesc telurile

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai des intalnite caracteristici ale fiecarei zodii in parte si astfel au descoperit care sunt cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )