Libnet.ro
UNICEF

23:15

ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Antena3 Antena3,
ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de. continuă pe Antena3

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,.

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Antena 3, Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga lansata la Bookfest

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de impietate sa vrei sa spui pentru copii, asa, mai.

Ziua Copilului 2018. Dezvaluirea facuta de 1 Iunie de Antonia

Ziua Copilului 2018 Jurata The four Cei 4, Antonia, si-a petrecut copilaria in Statele Unite ale Americii, astfel ca unele dintre cele mai frumoase amintiri ale sale sunt legate de acest loc. Ziua Copilu.

FOTO 1 Iunie pentru copiii din India Bucurestiului: Exista multe zone dezavantajate in care cei mici nu se pot bucura de aceleasi oportunitati

In contextul Zilei Internationale a Copiilor, asociatia E-Romnja doreste sa readuca in atentia autoritatilor ca in Romania exista multe comunitati dezavantajate in care cei mici nu beneficiaza de aceleasi oportunitati ca majoritatea copiilor.

ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR 2018. Gestul urias facut de un mare jucator de tenis roman de 1 Iunie

ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR 2018 Fostul jucator de tenis Victor Hanescu va oferi lectii de minitenis copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, sambata, in cadrul unui eveniment organizat intr-un mall.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

ZIUA COPILULUI 2018. Mesaj-surpriza de 1 Iunie din partea unui politician

ZIUA COPILULUI 2018 Investitia in noua generatie este cea mai buna sansa pe care o avem ca tara, a declarat vineri prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), deputatul Raluca Turcan.

ZIUA COPILULUI 2018. Gest incredibil de ZIUA COPILULUI

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, guvernul Republicii Moldova doneaza copiilor din diaspora un lot de peste 1. 400 de carti, cu scopul de a-i incuraja sa invete limba romana si.

La multi ani de Ziua Copilului 2018! Cele mai emotionante mesaje de 1 Iunie

Ziua Copilului 2018 La multi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi! Ziua Copilului 2018 La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri.

Ziua Copilului 2018. Copiii despre care nu vorbeste nimeni

Ziua Copilului 2018 Dan Negru publica pe pagina sa de Facebook o lista a copiilor de care nu vorbeste nimeni. Sunt copiii morti la Revolutie. Ziua Copilului 2018 Copiii despre care nu vorbeste nimeni: Catalin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )