Libnet.ro
UNICEF

20:16

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

Antena3 Antena3,
ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,. continuă pe Antena3

ZIUA COPILULUI. Zi magica pentru sute de copii sarbatoriti la Episcopia Husilor

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului, insotiti de.

ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de.

Studiu: Tot mai multi copii de la tara se culca flamanzi, muncesc in gospodarie si iau bataie pentru ca e spre binele lor

Copiii din satele romanesti traiesc din ce in ce mai prost. In ultimii doi ani, aproape s-a dublat numarul celor care beneficiaza de mai putin de doua mese pe zi, iar abandonul scolar este in crestere, reiese din studiul Bunastarea Copilului in.

Alerta la o gradinita din Capitala. Mai multi copii, de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara

Zece copii de la o gradinita din sectorul 3 au ajuns la spital in ultimele ore, cu semne de toxinfectie alimentara. Din fericire, nu a fost nevoie de internarea acestora, dar politia, impreuna cu DSP si .

Momente de panica pentru mai multi parinti din judetul Dolj. Doi serpi au fost filmati intr-un loc de joaca

Scenesocante au fost surprinse de un barbat din judetul Dolj,care a filmat doi serpi in timp ce mergeau intr-un loc de joaca din orasul Calafat, judetul Dolj. Parintii si copiii aflati in.

La multi ani de Ziua Copilului 2018! Cele mai emotionante mesaje de 1 Iunie

Ziua Copilului 2018 La multi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi! Ziua Copilului 2018 La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri.

ZIUA COPILULUI 2018. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri de 1 Iunie 2018

ZIUA COPILULUI 2018 Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani! ZIUA COPILULUI 2018 ZIUA COPILULUI 2018La.

ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR 2018. Gestul urias facut de un mare jucator de tenis roman de 1 Iunie

ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR 2018 Fostul jucator de tenis Victor Hanescu va oferi lectii de minitenis copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, sambata, in cadrul unui eveniment organizat intr-un mall.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

ZIUA COPILULUI 2018. Cele mai simpatice urari de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI 2018 Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani! ZIUA COPILULUI 2018 ZIUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )