Libnet.ro
UNICEF

18:15

ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR 2018. Gestul urias facut de un mare jucator de tenis roman de 1 Iunie

Antena3 Antena3,
ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR 2018. Gestul urias facut de un mare jucator de tenis roman de 1 Iunie

ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR 2018 Fostul jucator de tenis Victor Hanescu va oferi lectii de minitenis copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, sambata, in cadrul unui eveniment organizat intr-un mall. continuă pe Antena3

ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de.

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,.

Slobozia: O eleva a fumat etnobotanice la liceu de Ziua Internationala impotriva Fumatului

O eleva, in varsta de 16 ani, a fumat etnobotanice la liceul Colegiul National Mihai Viteazul din Slobozia de Ziua Internationala impotriva Fumatului, alaturi de un coleg. Astfel, cei doi au ajuns la.

Gestul emotionant facut de o mama, dupa ce fiul ei s-a nascut cu un semn mare pe fata. Cativa oameni s-au uitat urat la mine - VIDEO

Carolina Giraldelli, o tanara de 26 de ani, din Brazilia, a devenit mama in 2017. Micutul s-a nascut cu un semn mare pe fata, ce ii acopera o parte din frunte, nasul si obrazul drept. Apoi, Carolina a.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

Gestul rusinos facut de fiica cea mica a Ionelei Prodan: Toata lumea o critica...

Fiica cea mica a Ionelei Prodan, Anca, a luat o decizie neasteptata, la aproape doua luni de la moartea mamei sale. Astfel, Anca, aflata in America, ar fi renuntat la hainele negre, la fel ca Anamaria Prodan, s.

Campanie incununata de succes de Ziua Internationala a Copilului. Galatenii au donat 100 de kilograme de jucarii si 300 de kilograme de imbracaminte

Centrul de colectare de jucarii si imbracaminte deschis in magazinul Winmarkt din Galati s-a dovedit neincapator pentru sutele de jucarii si numeroasele articole de imbracaminte donate de galatenii inimosi. Organizatorii actiunii vor distribui jucariile si imbracamintea catre 1. 000 de familii nevoiase din judetul Galati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )